Connect with us

A Pannon GSM a Műegyetemi Állásbörzén

Kütyük

A Pannon GSM a Műegyetemi Állásbörzén

Mint minden évben, a Pannon GSM idén is jelen lesz a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hagyományos tavaszi Állásbörzéjén.

A Magyarország tíz legvonzóbb munkáltatója közé sorolt távközlési vállalat nem csupán állásajánlataival várja április 2-3 között az érdeklődőket, de itt mutatja be új, internetes pályázatkezelő rendszerét is, amely jelentős mértékben leegyszerűsíti a céghez való jelentkezést minden álláskereső számára.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem idén 12. alkalommal rendezi meg tavaszi Állásbörzéjét, amely az elmúlt évek során Közép-Kelet Európa legnagyobb, oktatási intézmény által szervezett munkaerő-piaci rendezvényévé nőtte ki magát. A tavalyi adatok alapján a közel 9000 látogató közül minden tizedik talált érdeklődésének megfelelő állásajánlatot a Pannon GSM-nél.

Nem véletlen ez a kiemelkedő érdeklődés, hiszen a Pannon GSM, amely évek óta részt vesz a rendezvényen, a telekommunikáció és az informatika szinte teljes spektrumát lefedő szakterületeken kínál munkalehetőséget.
Idén is örömmel várjuk a kezdő, vagy néhány éves tapasztalattal rendelkező szakembereket standunkon, hiszen új kollégáink mintegy 10 százalékával a Műegyetemi Állásbörzén találkozunk először.– mondta el Lipárdy Krisztina, a Pannon GSM humánerőforrás igazgatóságának munkatársa.

A rendezvényt szervező Karrierközpont referense, Dózsai Viktor ugyancsak fontosnak tartja a Pannon GSM jelenlétét az egész ország fiatal műszaki értelmiségét megmozgató eseményen. “Felméréseink szerint a BME hallgatói – akiknek 15 százaléka az Állásbörzén keresztül helyezkedik el – rendkívül vonzó munkahelynek tartják a Pannon GSM-et, sőt, sokan a legelső helyen említik a lehetséges munkaadók között. Ráadásul nem csupán a műszaki egyetemisták körében népszerű a cég: tapasztalataink szerint sok közgazdász, marketinges és egyéb szakember is az Állásbörzén adja be pályázatát a távközlési vállalathoz.”

A Pannon GSM azonban idén nem csak a standját felkereső friss diplomások számára könnyíti meg a munkakeresést. Az Állásbörzén mutatkozik be a cég által kifejlesztett internetes pályázatkezelő rendszer, amely a továbbiakban rugalmas, gyors és egyszerűen nyomon követhető jelentkezést tesz lehetővé, valamint egyedülállóan naprakész tájékoztatást nyújt az érdeklődők számára. A jelentkezők személyes jelszóval védett weboldalon adhatják meg legfontosabb személyes és szakmai adataikat. Az oldalra visszatérve bármikor ellenőrizhetik pályázatuk sorsát, egy esetleges későbbi munkakörre jelentkezve pedig szükségtelen ismét benyújtaniuk önéletrajzukat: a pályázás eddig hosszadalmas feladata három klikkelésre egyszerűsödik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom