Connect with us

technokrata

A negyedik negyedévben érkezik a Samsung karóra mobilja

Kütyük

A negyedik negyedévben érkezik a Samsung karóra mobilja

Dél-Korea vezető mobiltelefongyártó cége, a Samsung Electronics bejelentette, hogy várhatóan még ebben az évben meg fog kezdődni a cég legújabb karóra mobiltelefonjának a forgalmazása.

A cég képviselői elmondták, hogy az először a március közepén megrendezett hannoveri CeBIT szakkiállításon bemutatott készülék végleges, kereskedelmi forgalomba szánt változata az idei év negyedik negyedévében kerül majd a boltok polcaira.

A sokak által a híres rajzfilm figura, Dick Tracy nagy tudású órájához hasonlított karóra mobiltelefon GPRS (Class 10) kompatibilis, parányi színes OLED kijelzője (96 x 64 pixel) pedig 256 színárnyalat megjelenítésére képes. A Samsung vadonatúj készüléke a mérlegen mindössze 80 grammot nyom, és a gyártó ígéretei szerint 80 órás készenléti idővel rendelkezik. A mindössze 37,8 x 64 x 17,7 milliméter méretű karóra mobiltelefon fejlett hanghívási szolgáltatásokkal, nagyméretű telefonkönyvvel, valamint 1.2-es verziójú WAP böngészővel is fel van vértezve.

A Samsung szerint meglepően könnyen használható karóra mobiltelefon segítségével SMS-eket, vagy akár MMS-eket is küldhetünk, illetve fogadhatunk, ezenkívül az integrált Bluetooth kontrollernek köszönhetően a közelünkben lévő kéziszámítógépekkel, illetve notebookokkal vezeték nélküli kapcsolatokat is kialakíthatunk. Az idei év végén érkező Samsung újdonság ára egyelőre nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp