Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone novemberre lesz készen a 3G angliai beindítására

Kütyük

A Vodafone novemberre lesz készen a 3G angliai beindítására

A Vodafone bejelentette, hogy idén novemberben már várhatóan készen lesz arra, hogy az Egyesült Királyságban beindítsa első harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatását, azonban a cég képviselői azzal kapcsolatban nem kívántak nyilatkozni, hogy az előfizetők pontosan mikortól vehetik majd igénybe ezen új szolgáltatásokat.

A Vodafone tervei szerint a harmadik generációs mobiltelefonokat első lépésben a nagyobb brit városokban, az autópályákon, valamint a fontosabb vasútvonalak mentén lehet majd használni a Vodafone hálózatában.

“A harmadik generációs mobiltelefonos rendszerek nagymértékben függnek a különböző adat alapú szolgáltatásoktól, és elárulhatom, hogy amíg az ezekkel kapcsolatos fejlesztéseink nem fejeződnek be teljesen, addig nem kívánjuk beindítani 3G hálózatainkat. Ezen hálózatainkat akár a tervezettnél korábban is üzembehelyezhetnénk, azonban úgy gondoljuk, hogy előbb olyan szolgáltatásokkal kell felruházni a 3G-s rendszereket, hogy az embereknek legyen okuk a 3G-re történő továbblépésre” – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a Vodafone szóvivője.

A szóvivő elmondta, hogy a Vodafone a harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatások esetében gyökeresen más stratégiát kíván alkalmazni, mint korábban a WAP (Wireless Application Protocol) esetében, ugyanis a WAP-ot túlzott reklámkampány előzte meg, és az akkor még csak szárnyait bontogató technológia a kezdetekben sokaknak csalódást okozott. Ismeretes, hogy a szigetországban március elején elsőként a Hutchison indított harmadik generációs szolgáltatást, mely szolgáltató kínálatában csak hetekkel a 3G hálózat debütálását követően tűntek fel az újgenerációs mobil készülékek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés