Connect with us

Siemens SX1, SL56, M56 – irány az USA

Kütyük

Siemens SX1, SL56, M56 – irány az USA

Németország vezető mobiltelefongyártó cége, a Siemens nemcsak az európai piacokra koncentrál, hanem az amerikai piac vásárlóit is folyamatosan újdonságokkal lepi meg.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy a gyártó képviselői ígéretet tettek arra, hogy a Siemens az Egyesült Államokban a közeljövőben megkezdi az SX1, SL56, valamint M56 típusjelzésű legújabb készülékei forgalmazását. A Siemens CeBIT szakkiállításon debütált újdonságainak enyhén módosított változatai tehát várhatóan hamarosan a tengerentúlon is kaphatók lesznek.

A német cég szerint az SX1 típusjelzésű újgenerációs készülék az SL56-tal párhuzamosan valamikor az idei év harmadik negyedévében, az M56 pedig az év utolsó negyedévében dog debütálni az Egyesült Államokban. Ezen három készülék közül egyértelműen az SX1-et övezi a legnagyobb várakozás, ugyanis a számos hagyománnyal szakító készülék az első olyan Siemens termék, mely a mostanság oly sikeres Series 60 platform köré épül. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) SX1 esetében formabontó billentyűzetkiosztásról beszélhetünk, ugyanis a készülék gombjai a megszokottól eltérően nem a nagyméretű kijelző alatt, hanem mellette kaptak helyet.

A Siemens SL56 egy ugyancsak nagy tudású, többek közt kihangosító, hangtárcsázó és fejlett vezeték nélküli szolgáltatásokat felvonultató mobiltelefon, mely Class 8 GPRS kompatibilis és 1.2.1-es WAP böngészővel rendelkezik. A természetesen JAVA támogatású SL56 készenléti, illetve beszélgetési ideje 150, illetve 2,5 óra. A nagyobb kapacitású akkumulátorral ellátott M56-ot a gyártó elsősorban a fiatalabb, energikusabb korosztályok számára ajánlja. A saját zenemixelő szoftverrel rendelkező M56 támogatja az SMS, EMS, valamint MMS üzenetküldési szolgáltatásokat, és ugyancsak kompatibilis a JAVA programokkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom