Connect with us

technokrata

Siemens SX1, SL56, M56 – irány az USA

Kütyük

Siemens SX1, SL56, M56 – irány az USA

Németország vezető mobiltelefongyártó cége, a Siemens nemcsak az európai piacokra koncentrál, hanem az amerikai piac vásárlóit is folyamatosan újdonságokkal lepi meg.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy a gyártó képviselői ígéretet tettek arra, hogy a Siemens az Egyesült Államokban a közeljövőben megkezdi az SX1, SL56, valamint M56 típusjelzésű legújabb készülékei forgalmazását. A Siemens CeBIT szakkiállításon debütált újdonságainak enyhén módosított változatai tehát várhatóan hamarosan a tengerentúlon is kaphatók lesznek.

A német cég szerint az SX1 típusjelzésű újgenerációs készülék az SL56-tal párhuzamosan valamikor az idei év harmadik negyedévében, az M56 pedig az év utolsó negyedévében dog debütálni az Egyesült Államokban. Ezen három készülék közül egyértelműen az SX1-et övezi a legnagyobb várakozás, ugyanis a számos hagyománnyal szakító készülék az első olyan Siemens termék, mely a mostanság oly sikeres Series 60 platform köré épül. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) SX1 esetében formabontó billentyűzetkiosztásról beszélhetünk, ugyanis a készülék gombjai a megszokottól eltérően nem a nagyméretű kijelző alatt, hanem mellette kaptak helyet.

A Siemens SL56 egy ugyancsak nagy tudású, többek közt kihangosító, hangtárcsázó és fejlett vezeték nélküli szolgáltatásokat felvonultató mobiltelefon, mely Class 8 GPRS kompatibilis és 1.2.1-es WAP böngészővel rendelkezik. A természetesen JAVA támogatású SL56 készenléti, illetve beszélgetési ideje 150, illetve 2,5 óra. A nagyobb kapacitású akkumulátorral ellátott M56-ot a gyártó elsősorban a fiatalabb, energikusabb korosztályok számára ajánlja. A saját zenemixelő szoftverrel rendelkező M56 támogatja az SMS, EMS, valamint MMS üzenetküldési szolgáltatásokat, és ugyancsak kompatibilis a JAVA programokkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin