Connect with us

A dél-koreai mobilosok élőben követhették figyelemmel Husszein beszédét

Kütyük

A dél-koreai mobilosok élőben követhették figyelemmel Husszein beszédét

Amikor az iraki diktátor, Szaddám Husszein hétfőn a televízió kamerái előtt az amerikai offenzíváról beszélt, a dél-koreai mobiltelefon tulajdonosok az elsők között láthatták, illetve hallhatták Husszein beszédét.

Történt ugyanis, hogy Ázsia harmadik legnagyobb mobiltelefonos piacának a több mint felét uraló SK Telecom Company a weboldalán egy kisebb regisztrálási folyamaton átesett, valamint megfelelő tudású mobiltelefonnal rendelkező dél-koreaiak számára élőben közvetítette az iraki elnök televíziós beszédét.

“Dél-Koreában óriási érdeklődés mutatkozik az Egyesült Államok által Irak ellen indított háború iránt, ugyanis hasonlóan nagy a feszültség Dél-Korea és szomszédja, Észak-Korea között. Hiszünk abban, hogy legújabb mobiltelefonos televíziós szolgáltatásainkat az ország lakói előszeretettel veszik igénybe, és úgy gondoljuk, hogy az ilyen és ehhez hasonló szolgáltatások rövid időn belül a mindennapi élet megszokott részeivé fognak válni” – nyilatkozta Lee Min Kyung, az SK Telecom szóvivője.

Szakértők szerint a közelmúltban kirobbant háború általánosságban a világ összes régiójában növelte a telekommunikációs cégek forgalmát. Konkrét példát tekintve, az egyik vezető kínai mobiltelefonos szolgáltató a háború első napján a megszokottnál közel tízszer nagyobb SMS forgalmat regisztrált, és ez a forgalom azóta is meghaladja az átlagot. A szingapúri szolgáltatók pedig arról adtak hírt, hogy a mobiltelefonok segítségével lebonyolított internet forgalom mintegy 5-10 százalékkal növekedett a háború következtében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom