Connect with us

Egy i-mode kompatibilis új mobil várható a Panasonic-tól

Kütyük

Egy i-mode kompatibilis új mobil várható a Panasonic-tól

A különböző Panasonic termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Matsushita Electric Industrial mobiltelefonos részlege a napokban bejelentette, hogy Európában még az idei évben forgalomba fog kerülni egy vadonatúj, többek közt i-mode böngészővel is ellátott mobil készülék.

Valamikor az év végén, várhatóan a karácsonyi időszakban piacra fogunk dobni egy teljesen új fejlesztésnek számító, integrált digitális fényképezőgéppel rendelkező mobiltelefont, melynek egy speciális változata i-mode kompatibilis lesz – nyilatkozta Bunroku Morioka, a Panasonic Mobile Communications igazgatója egy a Reuters hírügynökségnek adott interjújában.

A Panasonic Mobile Communications-ről röviden annyit kell tudni, hogy jelen pillanatban Japán legnagyobb mobiltelefengyártó cége, az i-mode nevezetű internetes szolgáltatásról pedig dióhéjban annyit, hogy a világon először a szigetország legnagyobb mobiltelefonos szolgálatatója, az NTT DoCoMo indított ilyen újfajta szolgáltatást, mely az elmúlt négy esztendőben óriási karriert futott be Japánban.

Európában az első i-mode szolgáltatások alig egy évvel ezelőtt indultak útjukra, és elmondható, hogy mindeddig nem igazán lettek sikeresek. Az i-mode viszonylagos európai sikertelenségének hátterében elsősorban az áll, hogy az öreg kontinensen mindmáig nagyon kevés i-mode kompatibilis mobiltelefon került forgalomba, azonban a helyzet várhatóan hamarosan változni fog. A különböző hírtartalmakat és szórakoztató szolgáltatásokat felvonultató i-mode Európában jelenleg a KPN hollandiai, német és belga hálózataiban, valamint a francia Bouygues Telecom hálózatában érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom