Connect with us

A Hutchison angliai 3G előfizetőinek száma az első héten elérte a tízezret

Kütyük

A Hutchison angliai 3G előfizetőinek száma az első héten elérte a tízezret

Az Európában a közelmúltban elsők közt harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatásokat indító Hutchison 3G munkatársai a napokban arról adtak hírt, hogy a cég 3G szolgáltatása az Egyesült Királyságban az első héten mintegy tízezer új előfizetőt hozott, a cég olaszországi 3G előfizetőinek a száma pedig nemrégiben meghaladta az ötvenezret.

Mint ismeretes, a Hutchison hivatalosan március elején indította be első angliai harmadik generációs mobil szolgáltatásait, és érdekesség, hogy az ezen szolgáltatások használatba vételéhez szükséges újgenerációs mobiltelefonok csak jóval a szolgáltatás beindulását követően jelentek meg a kereskedelmi forgalomban.

A Hutchison már az idei évet tekintve is nagyon komoly tervekkel rendelkezik a harmadik generációs mobil szolgáltatások kapcsán, ugyanis a cég abban reménykedik, hogy az idei esztendő végére 3G előfizetőinek száma eléri, sőt adott esetben akár meg is haladja majd az egymilliót. Jelen pillanatban a japán székhelyű NEC, valamint az amerikai Motorola szállít harmadik generációs készülékeket a Hutchison számára, mely cégek a közelmúltban ígéretet tettek arra, hogy legkésőbb májusig mintegy 700 ezer 3G telefont szállítanak le a szolgáltatónak.

Egy éven belül már a világ tíz különböző országában elérhetők lesznek a harmadik generációs mobil szolgáltatásaink – nyilatkozta nem kis optimizmussal Li Ka Shing, a Hutchison egyik vezetője, majd hozzátette, hogy a Hutchison teljes mértékben biztos a 3G rendszerek közeljövőbeli sikerességében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom