Connect with us

Hirdetés

technokrata

ZsebWeb Klub: exkluzív tartalmak wapon

Kütyük

ZsebWeb Klub: exkluzív tartalmak wapon

A PannonGSM és a Voxline Kft. a hazai piacon egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is különlegesnek számító wapos szolgáltatást indított a mobilszolgáltató előfizetői részére.

A ZsebWeb Klub névre hallgató wapportálon internetes és egyéb, prémium mobil tartalmak minden eddiginél szélesebb választéka áll a felhasználók rendelkezésére. A tartalmak legértékesebbjei bizonyos előfizetési díj ellenében válnak hozzáférhetővé a felhasználók számára.

A tavalyi év során ugrásszerűen megnövekedett a hazai wap-használat. Ez részben a Pannon GSM által bevezetett átalánydíjas wap-hozzáférésnek, részben pedig a wapra, illetőleg GPRS-adatátvitelre alkalmas mobiltelefonok mind nagyobb térnyerésének köszönhető. Fontossá vált, hogy a wapozók egyre nagyobb táborának minőségi tartalmat biztosítsanak a mobilszolgáltatók. Ezt felismerve született meg a ZsebWeb Klub, egy olyan wapos portál, mely számos témában kínál exkluzív tartalmakat a Pannon GSM wap-felhasználói számára.

A ZsebWeb Klub a tavalyi év júniusában elindított, és a felhasználók körében azóta is nagy népszerűségnek örvendő ZsebWeb továbbfejlesztett változata. A ZsebWeb egy olyan egyedülálló WAP-portál, melynek segítségével a wapos mobilkészülékkel rendelkezők internetes portálok cikkeit olvashatják telefonjuk segítségével, wapra optimalizált formában. A különbség a régi és az új szolgáltatás között abban van, hogy a ZsebWeb Klub jóval szélesebb választékkal, tematizált tartalmakkal áll a felhasználók rendelkezésére. Az exkluzív tartalmakért az előfizetőknek csekély előfizetési díjat kell fizetniük, melynek összege 160, illetve 320 forint + ÁFA. Ezt az összeget az előfizetők egy emeltdíjas sms formájában fizetik meg, ezért az összegért néhány napig, vagy akár egy hónapon keresztül hozzáférhetnek az őket érdeklő tartalmakhoz. “Az elérhető tartalmakat több csomagra osztva kínáljuk felhasználóinknak, így mindenki megtalálja majd az őt legjobban érdeklőt” – mondta Fejes Sándor, a szolgáltatást kifejlesztő és üzemeltető Voxline Kft. ügyvezető igazgatója. A különböző csomagok közt megtalálhatók a legfrissebb bel-és külföldi hírek, részletes információk a gazdaság és a sport világából; értesülhetnek a legfrissebb tudományos és technikai újdonságokról, kulturális eseményekről, programokról és számtalan egyéb témában. Külön csomag készült a hölgyeknek, de pikánsabb témákkal is találkozhatnak a 18 éven felüli olvasók, sőt, lehetőség van chatelésre is. Természetesen elérhető a korábban már nagy népszerűségre szert tett WebTap Scooter is, mellyel a felhasználók a weboldalak széles választékában szörfözhetnek.

A ZsebWeb Klub portál tekinthető a Japán, illetve Nyugat-Európa több mobilszolgáltatójánál sikeres i-mode szolgáltatás hagyományos, wapos adaptációjának. Ennek értelmében bizonyos tartalmak ingyenesen (csak a távközlési hozzáférés díjáért), míg egyes, speciális, hozzáadott-értékkel rendelkező oldalak átalánydíj, vagy alkalmi díj ellenében tekinthetők meg. “A szolgáltatás beindítása jelentős mérföldkő a hazai mobil tartalomszolgáltatás történetében: a ZsebWeb Klub bőséges tárháza jól ötvözi a mindenki számára díjmentes tartalmat a speciális, értéknövelt információkkal” – mondta Király István, a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese.

A ZsebWeb Klub fizetős rendszer a Voxline Kft. által kifejlesztett WebTap Prémium WAP fizetős kapu megoldására épül. A Voxline nem árul zsákbamacskát: minden felhasználó 2 napig ingyenesen (a távközlési díj megfizetésével) hozzáférhet az összes, fizetős tartalomhoz, így meggyőződhet arról, melyek azok, amik iránt érdeklődik. Amennyiben egy bizonyos tartalom vagy tartalomcsoport felkeltette érdeklődését, a fizetést emeltdíjas SMS-sel rendezheti. Az üzenet beérkezése után a WebTap Premium WAP felismeri az adott felhasználót: így amikor az a legközelebb meglátogatja a ZsebWeb Klub oldalait, külön felhasználónév és jelszó begépelése nélkül automatikusan hozzáfér az általa előfizetett tartalomhoz.

Bár már jelenleg is számos portál található meg a ZsebWeb kínálatában, a szolgáltatást üzemeltető Voxline Kft. a továbbiakban folyamatosan bővíti az elérhető tartalmak listáját: hamarosan számos játék és egyéb, digitális tartalom is megtalálható lesz a kínálatban. “A célunk az, hogy a felhasználóknak olyan minőségi tartalmat biztosítsunk, amit mobiltelefonjuk segítségével bárhol és bármikor könnyen, gyorsan el tudnak érni” – tette hozzá Fejes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés