Connect with us

technokrata

Vodafone: videó MMS Svédországban

Kütyük

Vodafone: videó MMS Svédországban

Svédországban a Vodafone nemrégiben megkezdte a mozgóképeket tartalmazó videó MMS-ek küldésével és fogadásával kapcsolatos első nagyobb teszteket, és rövid időn belül várhatóan be is indítja az új szolgáltatás kereskedelmi változatát.

A Vodafone Sweden munkatársai a Nokia közelmúltban bejelentett nagy tudású, díjnyertes 3650-es készülékével végzik a különböző videó MMS teszteket.

“A képeket és hangokat továbbító multimédiás üzenetküldő szolgáltatások iránt lényegében bevezetésük pillanatától kezdve óriási érdeklődés mutatkozik, és ez az érdeklődés a különböző mobiltelefonos hálózatok közötti MMS átjárhatóság kezdetétől fogva várhatóan tovább fog növekedni. Úgy gondoljuk, hogy hamarosan túl kell lépnünk a hagyományos MMS-eken, ennek érdekében pedig a közeljövőben be fogjuk indítani a kiváló minőségű mozgóképek továbbítására alkalmas vdeó MMS szolgáltatásainkat” – nyilatkozta a napokban Goran Mannerstrale, a Vodafone Sweden egyik vezetője, majd hozzátette, hogy cége egy új fotóalbum szolgáltatás bevezetését is tervbe vette.

Az új video MMS szolgáltatások beindításával párhuzamosan a Vodafone több új, integrált digitális fényképezőgéppel ellátott mobiltelefont is fel kíván venni kínálatába. Ezen újdonságok közé tartozik többek közt a már említett Nokia újdonság, a 3650, valamint a Sharp GX10i, ezenkívül pedig a Vodafone Sweden nemrégiben arra is ígéretett tett, hogy még a nyár folyamán bevezeti a piacra a Sony Ericsson nemrégiben debütált új mobil készülékét, a T610-et.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom