Connect with us

technokrata

Továbbra is díjmentes a Westel WLAN

Kütyük

Továbbra is díjmentes a Westel WLAN

A Westel elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül tavaly kísérleti WLAN szolgáltatás indított a Ferihegyi repülőtér 2/B terminálján. A gyors vezetéknélküli internethozzáférés mára az ország számos pontján igénybe vehető és használata egészen nyárig továbbra is díjmentes marad.

Folyamatosan bővül a Westel WLAN elérhetőségének köre, így a 28 WLAN pont mellett a közeljövőben újabbak bekapcsolása várható. Emellett a Westel a Magyarországon egyedülállóan széles körű elérést biztosító WLAN szolgáltatásának ingyenes használatát újabb három hónappal, egészen nyárig meghosszabbította. Az elsősorban üzleti felhasználók számára előnyös, nagysebességű vezetéknélküli internethozzáférést kínáló WLAN tavaly novemberi bevezetését követően a Westel a szolgáltatást az ország számos pontján, saját üzleteiben is elérhetővé tette, biztosítva ezzel a legkorszerűbb technológia elterjedését.

A WLAN segítségével arra alkalmas kézi- és hordozható számítógéppel akár 11 Mbit/s sebességgel is böngészhető a világháló. A nyárig tartó díjmentes bevezető időszakot követően SIM kártyával a Westel havidíjas és Domino kártyás ügyfelei mobilszámlájuk utólagos kiegyenlítésével vagy egyenlegük feltöltésével internetezhetnek nagy sebességgel, míg SIM kártya nélkül bankkártyás fizetés mellett lesz elérhető a Westel WLAN.

Westel WLAN elérhetőségek
A kísérleti WLAN szolgáltatás az első elérési pont mellett Budapesten a Domino BHSE központjában, valamint a következő budapesti illetve vidéki Westel üzletekben és környékükön érhető el: Enternet, Budagyöngye bevásárlóközpont, Duna Plaza, Europark, Petőfi Sándor u., Pólus Center, MOM Park, Debrecen, Nyíregyháza, Kaposvár, Pécs, Siófok, Szekszárd, Székesfehérvár, Veszprém, Békéscsaba, Eger, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Szolnok, Győr, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle