Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbra is díjmentes a Westel WLAN

Kütyük

Továbbra is díjmentes a Westel WLAN

A Westel elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül tavaly kísérleti WLAN szolgáltatás indított a Ferihegyi repülőtér 2/B terminálján. A gyors vezetéknélküli internethozzáférés mára az ország számos pontján igénybe vehető és használata egészen nyárig továbbra is díjmentes marad.

Folyamatosan bővül a Westel WLAN elérhetőségének köre, így a 28 WLAN pont mellett a közeljövőben újabbak bekapcsolása várható. Emellett a Westel a Magyarországon egyedülállóan széles körű elérést biztosító WLAN szolgáltatásának ingyenes használatát újabb három hónappal, egészen nyárig meghosszabbította. Az elsősorban üzleti felhasználók számára előnyös, nagysebességű vezetéknélküli internethozzáférést kínáló WLAN tavaly novemberi bevezetését követően a Westel a szolgáltatást az ország számos pontján, saját üzleteiben is elérhetővé tette, biztosítva ezzel a legkorszerűbb technológia elterjedését.

A WLAN segítségével arra alkalmas kézi- és hordozható számítógéppel akár 11 Mbit/s sebességgel is böngészhető a világháló. A nyárig tartó díjmentes bevezető időszakot követően SIM kártyával a Westel havidíjas és Domino kártyás ügyfelei mobilszámlájuk utólagos kiegyenlítésével vagy egyenlegük feltöltésével internetezhetnek nagy sebességgel, míg SIM kártya nélkül bankkártyás fizetés mellett lesz elérhető a Westel WLAN.

Westel WLAN elérhetőségek
A kísérleti WLAN szolgáltatás az első elérési pont mellett Budapesten a Domino BHSE központjában, valamint a következő budapesti illetve vidéki Westel üzletekben és környékükön érhető el: Enternet, Budagyöngye bevásárlóközpont, Duna Plaza, Europark, Petőfi Sándor u., Pólus Center, MOM Park, Debrecen, Nyíregyháza, Kaposvár, Pécs, Siófok, Szekszárd, Székesfehérvár, Veszprém, Békéscsaba, Eger, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Szolnok, Győr, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés