Connect with us

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

2003. március 27-én, csütörtökön, 10-19 óráig a Westel Enternet üzlet különleges rendezvénynek ad otthont.

A hazai piacon elérhető legismertebb digitális kamerák és fényképezős mobiltelefonok együttesen kerülnek bemutatásra. A program során természetesen kipróbálható lesz mind a digitális kamerákkal, mind a legújabb mobiltelefonokkal történő fotózás, videózás, illetve MMS készítés és küldés.

Az egész napos rendezvényen megtekinthetők lesznek többek között a Canon, Casio, Fuji, Kodak, Minolta, Nikon, Olympus, Sanyo akár 5 millió pixel képfelbontású modelljei, melyek nem csupán egyszerű fénykép készítésére, hanem sorozatképek, mozgóképek, valamint hang rögzítésére is alkalmasak. A digitális kamerák technikai újdonságai és érdekességei mellett bemutatásra kerülnek a színes kijelzős MMS mobilok között a Nokia, a Siemens, a Panasonic, a Samsung, a Sony Ericsson és a Motorola legújabb modelljei, valamint Sony Clié PDA világujdonsága is. A látogatók készíthetnek és küldhetnek MMS-t mobilról mobilra, digitális fotót, vagy videót e-mail címre és “megnézhetik magukat” mobilon a streaming technológia segítségével. Igazi csemegeként bemutatkozik a 3 dimenziós MMS is!

Megismerhetők lesznek továbbá a digitális kamerákhoz használatos különleges kiegészítők, memóriakártyák. Izgalmas élményt nyújt majd az elkészített képek speciális nyomtatása, számítógépre mentése, vagy az egyes mobiltelefonokhoz készült fotóprogramok kipróbálása.

A bemutatott eszközökről a jelenlévő szakemberek további információkkal szolgálnak, bemutatva azok előnyeit, különböző felhasználási, alkalmazási lehetőségeiket. A bemutató ideje alatt, minden mobiltelefont vásárló, vagy MMS szolgáltatást aktiváló látogató Westel Enternet ajándékot kap!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom