Connect with us

technokrata

Telekommunikációs nehézségek Kuvaitban

Kütyük

Telekommunikációs nehézségek Kuvaitban

Jelentések szerint mióta az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megkezdte az Irak elleni támadást, az Irakkal szomszédos Kuvaitban mind a vezetékes telefonok, mind a mobiltelefonok segítségével nagyon nehéz telefonálni.

“Nagyon rossz a helyzet. Telefonon nem, vagy csak nagyon nehezen tudunk kommunikálni. Azt mondták nekünk, hogy a probléma hátterében többek közt a hírközlési minisztériumban felmerült nehézségek állnak” – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban egy kuvaiti szálloda recepciósa.

Egyes források szerint az olajkészletekben roppant gazdag kis országban többek közt szinte azért lehetetlen telefonálni, mert a Kuvaitban tartozkodó ázsiai vendégmunkások a háború kitörését követően azonnal telefonálásba kezdtek, ugyanis értesíteni kívánták a távolban élő családtagjaikat arról, hogy minden rendben van velük, épek és egészségesek.

A szövetségesek katonai vezetői elismerték, hogy Kuvaitban jelenleg elég rosszak a vezetékes és mobiltelefonos kommunikációs lehetőségek, sőt arra is utaltak, hogy az amerikai és brit haderő által Bagdad ellen indított első támadások alatt, illetve közvetlenül azok után lényegében teljesen lebénulhatott a kuvaiti telekommunikációs rendszer. Szakértők szerint Kuvaitban ilyen és ehhez hasonló kommunikációs nehézségek a háború ideje alatt a jövőben is előfordulhatnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle