Connect with us

technokrata

Megjelent a sikeres Tennis Addict Symbian verziója

Kütyük

Megjelent a sikeres Tennis Addict Symbian verziója

A különböző játékszoftverek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó Hexacto bejelentette egyik legsikeresebb szoftverének, a beszédes nevű Tennis Addictnek a Symbian operációs rendszerre kifejlesztett legújabb verzióját.

A szoftverfejlesztő cég munkatársainak elmondása szerint a páratlanul részletes grafikával rendelkező, lényegében abbahagyhatatlan teniszjáték első körben az olyan Nokia Series 60-alapú mobiltelefonok, mint például a Nokia 3650, illetve a Nokia 7650 esetében lesz elérhető, de hamarosan a Sony Ericsson P800 mobil tulajdonosok is megkezdhetik majd teniszező pályafutásukat.

Független szakértők szerint a Tennis Addict mind grafikája, mind játékmenete révén új mércét állít a sport témájú mobiltelefonos játékprogramok piacán. A Microsoft Smartphone, Pocket PC, Palm OS és immár a Symbian operációs rendszerrel ellátott mobiltelefonokon is játszható szoftver egyébként a közelmúltban már bizonyította kiválóságát, ugyanis a tavalyi esztendőben többek közt elnyerte a Pocket PC Magazine által odaítélt “Sports Game of the Year” nevezetű rangos díjat.

A Tennis Addictban tizenhat gépi ellenfél ellen vehetjük fel a küzdelmet, még pedig négy különböző, egymástól teljesen eltérő karakterisztikájú teniszpályán. Lehetőség van gyors játszmák lebonyolítására, de akár komplett tenisztornákon is résztvehetünk a segítségével, és a játékmentési lehetőségnek köszönhetően előremenetelünkben az sem jelent gondot, ha egyéb elfoglaltságaink miatt esetleg félbe kell szakítanunk egy-két játszmát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák