Connect with us

Megjelent a sikeres Tennis Addict Symbian verziója

Kütyük

Megjelent a sikeres Tennis Addict Symbian verziója

A különböző játékszoftverek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó Hexacto bejelentette egyik legsikeresebb szoftverének, a beszédes nevű Tennis Addictnek a Symbian operációs rendszerre kifejlesztett legújabb verzióját.

A szoftverfejlesztő cég munkatársainak elmondása szerint a páratlanul részletes grafikával rendelkező, lényegében abbahagyhatatlan teniszjáték első körben az olyan Nokia Series 60-alapú mobiltelefonok, mint például a Nokia 3650, illetve a Nokia 7650 esetében lesz elérhető, de hamarosan a Sony Ericsson P800 mobil tulajdonosok is megkezdhetik majd teniszező pályafutásukat.

Független szakértők szerint a Tennis Addict mind grafikája, mind játékmenete révén új mércét állít a sport témájú mobiltelefonos játékprogramok piacán. A Microsoft Smartphone, Pocket PC, Palm OS és immár a Symbian operációs rendszerrel ellátott mobiltelefonokon is játszható szoftver egyébként a közelmúltban már bizonyította kiválóságát, ugyanis a tavalyi esztendőben többek közt elnyerte a Pocket PC Magazine által odaítélt “Sports Game of the Year” nevezetű rangos díjat.

A Tennis Addictban tizenhat gépi ellenfél ellen vehetjük fel a küzdelmet, még pedig négy különböző, egymástól teljesen eltérő karakterisztikájú teniszpályán. Lehetőség van gyors játszmák lebonyolítására, de akár komplett tenisztornákon is résztvehetünk a segítségével, és a játékmentési lehetőségnek köszönhetően előremenetelünkben az sem jelent gondot, ha egyéb elfoglaltságaink miatt esetleg félbe kell szakítanunk egy-két játszmát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom