Connect with us

Irak: nagy az érdeklődés a mobil hírszolgáltatás iránt

Kütyük

Irak: nagy az érdeklődés a mobil hírszolgáltatás iránt

Különleges helyzetekben az egyik leggyorsabb információs forrás a mobiltelefon. Ezt mutatja, hogy az Irakban folyó harcok megkezdése után hatalmas érdeklődés mutatkozott a 777mobilon WAP-on és SMS-ben elérhető hírek iránt.

Az iraki harcok első perceitől, már a hajnali órákban csaknem 40 ezren vették igénybe a 777mobil Irak elleni háborúról szóló különkiadását. Az érdeklődést jelzi, hogy a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás idején mértnél háromszor többen látogatták meg a 777mobil Irakról készülő rovatát, ahol a folyamatosan frissülő hírek mellett elemzések, háttérinformációk és arra alkalmas telefonok esetén az eseményekről készült színes képek is megtalálhatók. A 777mobil SMS-ben kérhető EXTRA hírkategóriájára alig 4 óra leforgása alatt 18379-en iratkoztak fel és a háborús híreket igénylők száma a nap végére több tízezer lehet.

A 777mobil munkatársai állandó ügyeletet tartanak, így azonnal tudósítottak a háború kitöréséről. Az újságírók folyamatosan figyelték és figyelik a magyar és külföldi híradásokat, ezért olyan fejleményekről is azonnal beszámolnak, amelyek a magyarországi hírfolyamba csak később kerülnek be.

Westel előfizetőként küldje az +EXTRA üzenetet SMS-ben a 777-es telefonszámra és azonnal értesül a háború legfontosabb fejleményeiről. A szolgáltatás díja bruttó 75 Ft/3 nap.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom