Connect with us

Két újabb mobiltelefon a Motorolától

Kütyük

Két újabb mobiltelefon a Motorolától

A Motorola alig, hogy bejelentette a Motorola E310 és Motorola V810 típusjelzésű mobiltelefonjait, máris újabb két mobil készülékkel rukkolt elő, név szerint a Motorola E390-nel, valamint a Motorola C230-cal.

A gyártó mindkét újdonságát a fiatalabb korosztály számára ajánlja, így nem meglepő, hogy mind az E390, mind a C230 esetében a különböző szórakoztató, játék és zenei szolgáltatásokon van a fő hangsúly.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) Motorola E390 rendkívül fejlett zenei, fény, rezgés és fénykép technológiákkal van felvértezve. A készülék külön érdekessége, hogy a megszokott egy helyett kettő hangszóró kapott benne helyet, melynek segítségével a gyártó szerint valós háromdimenziós, térhatású hangokat lehet megszólaltatni. Mondanom sem kell, hogy a Motorola E390 könnyedén elboldogul a polifonikus hangok kezelésével, maximum huszonnégy szólamig. A készülék szolgáltatásai közül kiemelendő a MotoMixer nevezetű csengőhang szerkesztő, mellyel mindenki saját tetszésének megfelelő dallamokat készíthet. A Motorola E390 esetében az MMS támogatás, valamint az integrált digitális fényképezőgép már csak hab a tortán.

Az ugyancsak most debütált, cserélhető előlapos Motorola C230 a fentebb ismertetett Motorola E390 olcsóbb alternatívájának tekinthető. A kétsávos (900/1800 MHz) készülék az SMS-eket és az EMS-eket támogatja, viszont multimédiás üzeneteket nem küldhetünk a segítségével. A Motorola C230 a tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokat képes megszólaltatni, és esetében lehetőség nyílik a háttérképek, a képernyő pihentetők, valamint egyéb grafikák teljesen szabadon történő cserélgetésére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom