Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két újabb mobiltelefon a Motorolától

Kütyük

Két újabb mobiltelefon a Motorolától

A Motorola alig, hogy bejelentette a Motorola E310 és Motorola V810 típusjelzésű mobiltelefonjait, máris újabb két mobil készülékkel rukkolt elő, név szerint a Motorola E390-nel, valamint a Motorola C230-cal.

A gyártó mindkét újdonságát a fiatalabb korosztály számára ajánlja, így nem meglepő, hogy mind az E390, mind a C230 esetében a különböző szórakoztató, játék és zenei szolgáltatásokon van a fő hangsúly.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) Motorola E390 rendkívül fejlett zenei, fény, rezgés és fénykép technológiákkal van felvértezve. A készülék külön érdekessége, hogy a megszokott egy helyett kettő hangszóró kapott benne helyet, melynek segítségével a gyártó szerint valós háromdimenziós, térhatású hangokat lehet megszólaltatni. Mondanom sem kell, hogy a Motorola E390 könnyedén elboldogul a polifonikus hangok kezelésével, maximum huszonnégy szólamig. A készülék szolgáltatásai közül kiemelendő a MotoMixer nevezetű csengőhang szerkesztő, mellyel mindenki saját tetszésének megfelelő dallamokat készíthet. A Motorola E390 esetében az MMS támogatás, valamint az integrált digitális fényképezőgép már csak hab a tortán.

Az ugyancsak most debütált, cserélhető előlapos Motorola C230 a fentebb ismertetett Motorola E390 olcsóbb alternatívájának tekinthető. A kétsávos (900/1800 MHz) készülék az SMS-eket és az EMS-eket támogatja, viszont multimédiás üzeneteket nem küldhetünk a segítségével. A Motorola C230 a tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokat képes megszólaltatni, és esetében lehetőség nyílik a háttérképek, a képernyő pihentetők, valamint egyéb grafikák teljesen szabadon történő cserélgetésére.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés