Connect with us

Két új Motorola mobiltelefon

Kütyük

Két új Motorola mobiltelefon

A Motorola a New Orleans-ban zajló CTIA Wireless szakkonferencia keretein belül jelentette be legújabb mobiltelefonjait, a Motorola E310-et, valamint a Motorola V810-et.

A gyártó ezen két, színes kijelzővel szerelt újdonsága elsősorban elegáns megjelenésével, személyre szabható zenei szolgáltatásaival, valamint interaktív játékaival hívja fel magára a figyelmet.

A Motorola E310 típusjelzésű készüléket a gyártó elsősorban a játékos kedvű, vidám életszemléletű vásárlóknak ajánlja, akik vélhetően nagy hasznát veszik majd a telefon egyszerű botkormányként is használható, ötirányú központi gombjának, mellyel vélhetően jól lehet majd irányítani az E310 gyári, illetve letöltött játékait. A Motorola az E310 esetében nagy hangsúlyt fektetett a játékélmény fokozására, ami a minden korábbinál élethűbb fény-, hang- és rezgéshatásokban nyilvánul meg. A polifonikus csengőhangokat támogató E310 ezenkívül integrált sztereó FM rádióval, valamint MP3 zenefájl lejátszási képességekkel is fel van ruházva.

A Motorola másik újdonsága, a V810-es modell már a kicsit komolyabb vásárlóközönséget célozza meg, ami mind a külső dizájnon, mind a szolgáltatások tekintetében érzékelhető. A Motorola V810 nagy felbontású színes kijelzője nem kevesebb mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, integrált digitális fényképezőgépe pedig egyedülálló módon vakuval is el van látva. A játékok letöltésére az E310-hez hasonlóan ugyancsak alkalmas V810 ezenkívül a polifonikus hangokat is képes kezelni, és gondolom mondanom sem kell, hogy SMS, EMS és MMS üzenetek egyaránt küldhetők, illetve fogadhatók a segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom