Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felbukkant a Nokia N-Gage első kihívója

Kütyük

Felbukkant a Nokia N-Gage első kihívója

Az Egyesült Királyságban székelő TTPCom bejelentette, hogy az idei év negyedik negyedévében piacra dobja a Nokia N-Gage ellenfelének szánt B´ngo nevezetű eszközt, vagyis Dávid felveszi a harcot Góliát ellen.

Az angol cég vadonatúj eszköze várhatóan minden tekintetben képes lesz felvenni a harcot a piacvezető finn gyártó hasonló kategóriás, ugyancsak a közeljövőben bemutatkozó mobil játékgépével. A B´ngo finn vetélytársához hasonlóan mind teljes értékű mobiltelefonként, mind hordozható játékgépként tökéletesen használható lesz, ráadásul ára is roppant kedvezően alakul majd, ugyanis amennyiben a TTPComnak sikerül elérnie célkitűzéseit, a B´ngo mindössze 200 eurós fog debütálni az európai piacokon.

A TTPCom újdonsága egy háromsávos (900/1800/1900), Class 10 GPRS, Bluetooth és Java kompatibilis mobiltelefont rejt magában, támogatja a polifonikus csengőhangokat, képes az SMS, EMS és MMS üzenetek küldésére és fogadására, és még egy integrált digitális fényképezőgép is a részét képezi. A B´ngo kijelzője 176 x 220 pixeles felbontással rendelkezik és 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, ami várhatóan jól fog jönni a B´ngo-ra fejlesztett játékok esetében.

A B´ngo tulajdonosok a Bluetooth támogatás révén akár nyolc résztvevős mulitplayer játékokban is részt vehetnek majd, a GPRS kompatibilitásnak köszönhetően pedig nagy méretű játékos közösségekhez csatlakozhatnak. A mobil játékgép alaphelyzetben négy darab játékot tartalmaz, azonban a fejlesztők elmondása szerint rövid idő alatt több mint száz játék készül majd erre az új platformra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés