Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes online akció RPG játék indul indul

Kütyük

Ingyenes online akció RPG játék indul indul

A Komáromy Publishing hivatalosan bejelentette a Triglav nevű, ingyenes akció RPG játék nyitását. A Diablo szerű szórakozást ígérő játékot bárki kipróbálhatja.

A japán székhelyű Smokeymonkeys által fejlesztett Triglav kuriózumnak számít az internetes online játékok körében. A játék valós idejű motorja teljesen egyedi megoldásként kizárólag JavaScripten alapszik, ezáltal semmilyen flash, java vagy egyéb plugin nem szükségeltetik a futtatásához.

A játék stílusa leginkább a népszerű Diablo-hoz hasonlít. Egy választott karakterrel kell végighaladni egy képzeletbeli torony szintjein és megsemmisíteni az ellenfeleket. Három tulajdonságaiban eltérő karakter közül lehet választani: a „Kard Mestere”, a „Tőr Mestere” és a „Bárd Mestere” közül. A készítők gondoltak az azonnali kikapcsolódásra is, így lehetőség nyílik regisztráció nélküli gyors játékra is, de ebben az esetben a játékosnak nélkülöznie kell a Save/Load funkciókat.

Jelenleg 30 (+7 rejtett) pálya készült el, melyet a későbbiekben további 70 fog követni, 100-ra növelve ezzel a bejárható szintek számát. Kereskedésre is adódik lehetőség, így a játékos adhat illetve vehet fegyvereket, varázstárgyakat és egyéb eszközöket is.

Természetesen a játék teljesen magyar nyelvű, melyet a cég készített el, a játék magyar felhasználói részére.

A grafika színvonala első osztályú mely felveszi a versenyt a pár évvel ezelőtti RPG játékokkal is. Mivel közvetlenül böngészőből játszható a játék, ezért kizárólag animált GIF-eket és JPG file-okat használ! A karakterek és a pályák 3 dimenziós ábrázolásban készültek el japán stílusban. A képek gyors letöltéséhez szélessávú Internet-kapcsolat és Internet Explorer böngésző ajánlott, Windows operációs rendszerrel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés