Connect with us

Ingyenes online akció RPG játék indul indul

Kütyük

Ingyenes online akció RPG játék indul indul

A Komáromy Publishing hivatalosan bejelentette a Triglav nevű, ingyenes akció RPG játék nyitását. A Diablo szerű szórakozást ígérő játékot bárki kipróbálhatja.

A japán székhelyű Smokeymonkeys által fejlesztett Triglav kuriózumnak számít az internetes online játékok körében. A játék valós idejű motorja teljesen egyedi megoldásként kizárólag JavaScripten alapszik, ezáltal semmilyen flash, java vagy egyéb plugin nem szükségeltetik a futtatásához.

A játék stílusa leginkább a népszerű Diablo-hoz hasonlít. Egy választott karakterrel kell végighaladni egy képzeletbeli torony szintjein és megsemmisíteni az ellenfeleket. Három tulajdonságaiban eltérő karakter közül lehet választani: a „Kard Mestere”, a „Tőr Mestere” és a „Bárd Mestere” közül. A készítők gondoltak az azonnali kikapcsolódásra is, így lehetőség nyílik regisztráció nélküli gyors játékra is, de ebben az esetben a játékosnak nélkülöznie kell a Save/Load funkciókat.

Jelenleg 30 (+7 rejtett) pálya készült el, melyet a későbbiekben további 70 fog követni, 100-ra növelve ezzel a bejárható szintek számát. Kereskedésre is adódik lehetőség, így a játékos adhat illetve vehet fegyvereket, varázstárgyakat és egyéb eszközöket is.

Természetesen a játék teljesen magyar nyelvű, melyet a cég készített el, a játék magyar felhasználói részére.

A grafika színvonala első osztályú mely felveszi a versenyt a pár évvel ezelőtti RPG játékokkal is. Mivel közvetlenül böngészőből játszható a játék, ezért kizárólag animált GIF-eket és JPG file-okat használ! A karakterek és a pályák 3 dimenziós ábrázolásban készültek el japán stílusban. A képek gyors letöltéséhez szélessávú Internet-kapcsolat és Internet Explorer böngésző ajánlott, Windows operációs rendszerrel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom