Connect with us

Érkeznek az i-mode kompatibilis mobilok Európába

Kütyük

Érkeznek az i-mode kompatibilis mobilok Európába

A különböző európai piacokon az elkövetkezendő hónapokban várhatóan egymás után bukkannak majd fel a Nokia, a Siemens, az NEC, valamint a Mitsubishi legújabb, immár i-mode böngészővel is ellátott mobiltelefonjai.

Európa egyik vezető mobiltelefonos szolgáltató cége, a KPN Mobile a németországi, belgiumi, illetve hollandiai vásárlók számára például már tavasz végétől elérhetővé teszi az i-mode kompatibilis Nokia 3650-es mobiltelefont, illetve az ugyancsak i-mode kompatibilis, némi módosításon átesett Siemens S55-ös mobil készüléket.

A Nokia 3650 elsősorban nagy méretű színes kijelzőjéről, integrált digitális fényképezőgépéről, valamint Java kompatibilitásáról ismerszik meg, míg a Siemens S55 főbb jellemvonásai közé a külsőleg csatlakoztatható digitális fényképezőgép, a Java, valamint az MMS kompatibilitás tartozik.

Ezzel párhuzamosan a KPN Mobile további két új, i-mode böngészővel ellátott mobiltelefont kíván bevezetni a piacra, konkrétan az NEC n31i, illetve a Mitsubishi Electric m21i típusjelzésű készülékeit. Az NEC n31i egy integrált digitális fényképezőgéppel és egy 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes LCD kijelzővel felszerelt mobiltelefon, mely Java és MMS kompatibilis, ezenkívül pedig támogatja a harminckét szólamú polifónikus csengőhangokat. Az NEC n31i, valamint a hasonló szolgáltatási körű Mitsubishi Electric-féle m21i várhatóan idén tavasszal, illetve nyáron jelennek meg az európai piacokon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom