Connect with us

technokrata

Májusban érkezik a SAGEM myX-6

Kütyük

Májusban érkezik a SAGEM myX-6

Miután a SAGEM myX-5 2002-ben oly kiválóan teljesített a különböző európai piacokon, a SAGEM most úgy döntött, hogy elérkezett az idő az utód piacra dobására.

A színes kijelzővel ellátott mobiltelefonok francia piacán több mint 50 százalékos részesedéssel rendelkező SAGEM myX-5 utódja a keresztségben a SAGEM myX-6 nevet kapta, és röviden annyit kell tudni róla, hogy Class 10 osztályú GPRS technológiával, valamint integrált digitális fényképezőgéppel van felvértezve.

A SAGEM külön büszke arra, hogy a myX-6 típusjelzésű új mobil készülék segítségével még rossz fényviszonyok mellett is kiváló minőségű fényképeket lehet készíteni, valamint arra, hogy az myX-6-nak a mozgó tárgyak lefotózása sem jelent különösebb nehézséget. A SAGEM újdonságába integrált digitális fényképezőgép háromszoros digitális zoommal rendelkezik, és 640 x 480 pixeles (VGA) felbontására sem lehet egy rossz szavunk sem.

A 110 x 46 x 22 milliméteres méretekkel rendelkező SAGEM myX-6 a mérlegen 106 grammot nyom, 32 x 40 milliméteres, tizenkét soros kijelzője pedig 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Az SMS és MMS kompatibilis újdonság kezelőfelülete a gyártó szerint maximálisan egyénre szabható, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy az myX-6 támogatja az animált képernyővédőket, a háttérképeket és a különböző háromdimenziós effektusokat. A csengőhangok és játékok letöltésére is képes SAGEM myX-6 várhatóan 400 dollárba fog kerülni, és a gyártó szerint valamikor májusban kerül majd a kereskedések polcaira.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák