Connect with us

Motorola újdonságok a CeBIT-en

Kütyük

Motorola újdonságok a CeBIT-en

A Motorola fennállásának 75., első kereskedelmi forgalomba kerülő mobiltelefonjának 20. évfordulóját technológiai újdonságok széles skálájával ünnepli a napokban nyílt hannoveri kommunikációs vásáron, a CeBIT-en.

A Motorola új mobilkészülékekkel, hasznos és szórakoztató alkalmazásokkal és újgenerációs 2,5 és 3G megoldásokkal várja az érdeklődőket.

Jövőbe mutató mobiltelefonok
Az idei év mobiltelefon újdonságai a vállalat sikeres, 2002-es portfoliójára épülnek, amelyek között megtalálhatjuk az első 3G telefont, az A830-at. A CeBIT-en mutatkozik be a Motorola A760, a világ legelső Java és Linux kompatibilis mobiltelefonja. Az A760 egy ideális mobiltelefon mellett a PDA szolgáltatásait nyújtja, továbbá digitális kamerával, videólejátszóval, MP3 lejátszóval, kihangosítóval, fejlett üzenetkezelési funkciókkal és internet eléréssel rendelkezik és támogatja a Bluetooth vezetéknélküli technológiát. A most debütáló készülékek várhatóan 2003 végén kerülnek kereskedelmi forgalomba.

TETRA újdonságok
A Motorola számos új TETRA (TErrestrial Trunked RAdio) alkalmazást mutat be a CeBIT-en, ezek között találhatók: Bluetooth alkalmazások integrálása, automatikus gépjármű-lokalizáló szoftverek integrációja Tetra hálózatokba, analóg és digitális rendszerek összehangolása, amelyek működését élő bemutatók keretében ismerhetik meg az érdeklődők. A Motorola egy „könnyített” diszpécser rendszert is bemutat, amely a készenléti szervek járműveiben alkalmazott, számítógép-vezérelt rendszer leegyszerűsített változata.

Autóipari innovációk
A Motorola Automotive, a cég autós elektronikai részlege számos megoldást mutat be standján, köztük az első kereskedelmi forgalomba került integrált Bluetooth autós kommunikációs rendszert, amely egy Audi A8 személyautóban próbálható ki. Ezen kívül a cég legújabb univerzális mobil interfésze (UHI – universal handy interface) is bemutatásra kerül, amely a Mercedes Benz CLK, SL, C és M sorozatához lesz kapható 2003 júniusától.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom