Connect with us

GPRS-képes karóra mobiltelefon

Kütyük

GPRS-képes karóra mobiltelefon

A Samsung Electronics a napokban zajló CeBIT szakkiállítást használta fel arra, hogy bejelentse egyik legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy karórába integrált, GPRS kompatibilis mobiltelefon.

A Class 10 osztályú GPRS-t támogató high-tech eszköz a gyártó szerint parányi méretei ellenére is több mint 80 órás készenléti idővel rendelkezik, ezenkívül pedig beszélgetési ideje is meghaladja a másfél órát.

A karórának talán picit túlsúlyos mobiltelefon 80 grammot nyom a mérlegen és 37,8 x 64 x 17,1 milliméteres méretekkel rendelkezik. A közölt tömegadatban egyébként benne foglaltatik a karóra mobiltelefon akkumulátorának a tömege is. Az európai piacokon várhatóan az idei év utolsó negyedévében bemutatkozó újdonság segítségével a gyártó szerint a viszonylag kis méretű kijelző ellenére is kiválóan lehet internetezni, amiről a WAP 1.2-es böngésző gondoskodik.

Említésre méltó, hogy a Samsung vadonatúj karóra mobiltelefonja egy kiváló képminőségű és alacsony fogyasztású OLED (Organic Light Emitting Display) kijelzővel van felszerelve, mely kijelző 96 x 64 pixeles felbontással rendelkezik és 256 színárnyalat megjelenítésére képes. A kétsávos (900/1800 MHz) eszköz ezenkívül Bluetooth kontrollerrel is el van látva, képes a polifonikus csengőhangok megszólaltatására, Li-ion akkumulátora pedig 400 mAh-s.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom