Connect with us

Hirdetés

technokrata

GPRS-képes karóra mobiltelefon

Kütyük

GPRS-képes karóra mobiltelefon

A Samsung Electronics a napokban zajló CeBIT szakkiállítást használta fel arra, hogy bejelentse egyik legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy karórába integrált, GPRS kompatibilis mobiltelefon.

A Class 10 osztályú GPRS-t támogató high-tech eszköz a gyártó szerint parányi méretei ellenére is több mint 80 órás készenléti idővel rendelkezik, ezenkívül pedig beszélgetési ideje is meghaladja a másfél órát.

A karórának talán picit túlsúlyos mobiltelefon 80 grammot nyom a mérlegen és 37,8 x 64 x 17,1 milliméteres méretekkel rendelkezik. A közölt tömegadatban egyébként benne foglaltatik a karóra mobiltelefon akkumulátorának a tömege is. Az európai piacokon várhatóan az idei év utolsó negyedévében bemutatkozó újdonság segítségével a gyártó szerint a viszonylag kis méretű kijelző ellenére is kiválóan lehet internetezni, amiről a WAP 1.2-es böngésző gondoskodik.

Említésre méltó, hogy a Samsung vadonatúj karóra mobiltelefonja egy kiváló képminőségű és alacsony fogyasztású OLED (Organic Light Emitting Display) kijelzővel van felszerelve, mely kijelző 96 x 64 pixeles felbontással rendelkezik és 256 színárnyalat megjelenítésére képes. A kétsávos (900/1800 MHz) eszköz ezenkívül Bluetooth kontrollerrel is el van látva, képes a polifonikus csengőhangok megszólaltatására, Li-ion akkumulátora pedig 400 mAh-s.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés