Connect with us

technokrata

GPRS-képes karóra mobiltelefon

Kütyük

GPRS-képes karóra mobiltelefon

A Samsung Electronics a napokban zajló CeBIT szakkiállítást használta fel arra, hogy bejelentse egyik legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy karórába integrált, GPRS kompatibilis mobiltelefon.

A Class 10 osztályú GPRS-t támogató high-tech eszköz a gyártó szerint parányi méretei ellenére is több mint 80 órás készenléti idővel rendelkezik, ezenkívül pedig beszélgetési ideje is meghaladja a másfél órát.

A karórának talán picit túlsúlyos mobiltelefon 80 grammot nyom a mérlegen és 37,8 x 64 x 17,1 milliméteres méretekkel rendelkezik. A közölt tömegadatban egyébként benne foglaltatik a karóra mobiltelefon akkumulátorának a tömege is. Az európai piacokon várhatóan az idei év utolsó negyedévében bemutatkozó újdonság segítségével a gyártó szerint a viszonylag kis méretű kijelző ellenére is kiválóan lehet internetezni, amiről a WAP 1.2-es böngésző gondoskodik.

Említésre méltó, hogy a Samsung vadonatúj karóra mobiltelefonja egy kiváló képminőségű és alacsony fogyasztású OLED (Organic Light Emitting Display) kijelzővel van felszerelve, mely kijelző 96 x 64 pixeles felbontással rendelkezik és 256 színárnyalat megjelenítésére képes. A kétsávos (900/1800 MHz) eszköz ezenkívül Bluetooth kontrollerrel is el van látva, képes a polifonikus csengőhangok megszólaltatására, Li-ion akkumulátora pedig 400 mAh-s.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin