Connect with us

A Samsung következő generációs, fényképezőgéppel egybeépített telefonjai

Kütyük

A Samsung következő generációs, fényképezőgéppel egybeépített telefonjai

A Samsung Electronics a CeBIT-en bemutatta legújabb, fényképezőgéppel egybeépített telefonjait, az SGH-P400, az SGH-P410 és az SGH-V200 modelleket.

A forgatható kijelzővel rendelkező Samsung SGH-P400 készülékkel a felhasználó beszélgethet, fényképeket készíthet és küldhet, valamint adatforgalmat bonyolíthat gyorsan és egyszerűen, mindezt egyetlen eszközzel, a kényelmes, forgatható kereső használatával. A beépített CCD (Charge Coupled Device) fényképezőgép 180 fokban képes elfordulni, a felnyitható fedél pedig fényképezésnél forgatható keresőként szolgál. Egyedülálló, egymástól függetlenül forgatható kijelzője és fényképező egysége a videokamerák kényelmével ruházza fel a telefonkészüléket. A kereső a fényképezőgép helyzetétől függetlenül elforgatható.

A Samsung Electronics egy új fényképezőgépes telefon, az SGH-P410 prototípusát is bemutatta. A készülék két színes LCD kijelzővel rendelkezik: a belső TFD 65 000 színével, kivételes, 128 x 160 képpontos felbontásával fényes, könnyen olvasható kijelző; a külső egy 256 színű OLED (Organic Light Emitting Display) kijelző. Sorozatfelvétel funkciójával az exponáló gomb megnyomásakor automatikusan 15 gyors felvételt készít, ezzel rögzítve a mozgást, emellett képes 40 másodperces mozgókép rögzítésére is. Támogatja a képek szerkesztését is 5 fotóeffekttel és 30 képkerettel. A Samsung SGH-P410 2003. harmadik negyedévének elején kerül az európai piacra.

A Samsung Electronics ezenkívül nagyszabású bemutatót tart GPRS-képes SGH-V200 készülékéről a CeBIT 2003 szakkiállításon. A legfeljebb 100 képet tároló telefon a múlt hónap óta kapható Európában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom