Connect with us

2004 első felében érkezik a Panasonic első UMTS mobilja

Kütyük

2004 első felében érkezik a Panasonic első UMTS mobilja

A Panasonic márkajelzésű eszközök forgalmazásával foglalkozó Matsushita Electric Industrial Company egyik vezetője a napokban arról számolt be, hogy Európában 2004 első felében esedékes az első harmadik generációs Panasonic mobiltelefonok bemutatkozása.

Yasuo Katsura, a Matsushita mobiltelefonok fejlesztésével foglalkozó részlegének a vezetője elmondta, hogy ezen újgenerációs mobil készülékek mind a jelenlegi, mind a következő generációs UMTS (Universal Mobile Telecommunications Systems) hálózatokban használhatók lesznek.

A világ nyolcadik legnagyobb mobiltelefon gyártójaként nyilvántartott Matsushita Katsura elmondása szerint az elkövetkező hónapokban mindent meg kívánt tenni annak érdekében, hogy nyomába eredjen a piacvezető Nokiának, valamint Motorolának. Ennek érdekében a Matsushita a közeljövőben számos vadonatúj, minden korábbinál nagyobb színes kijelzővel és digitális fényképezőgépekkel szerelt mobiltelefonokat fog piacra dobni, és azt reméli, hogy jelenlegi, mintegy 3 százalékos piaci részesedése 2005-re meghaladja majd a 10 százalékot is.

A Matsushita konkurensei közül a Motorola már most is forgalmaz UMTS kompatibilis mobiltelefonokat, a Nokia pedig nemrégiben arra tett ígéretet, hogy még ebben a félévben megkezdi első UMTS mobiljának a forgalmazását. A Sony Ericsson valamikor az idei év második felében, a Samsung Electronics pedig várhatóan a a jövő év elején kezdi meg első harmadik generációs mobiltelefonjainak európai forgalmazását.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom