Connect with us

technokrata

NEC e525 mobiltelefon a CeBIT-en

Kütyük

NEC e525 mobiltelefon a CeBIT-en

Az NEC a Hannoverben zajló CeBIT szakkiállításon bemutatta egyik legújabb mobiltelefonját, az e525-öt.

A GPRS kompatibilis mobil készülék lényegében minden manapság divatos megoldással el van látva, így például 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes kijelzője van, képes MMS üzenetek küldésére és fogadására, integrált digitális fényképezőgépe segítségével pedig akár 100 KB-os méretű fényképek is készíthetők.

A japán gyártó fejlesztői elárulták, hogy az NEC e525-ben alkalmazott digitális fényképezőgép esetében nem lehet zoomolni, vagy például fényerőt állítani, tehát e tekintetben az NEC újdonsága nem képes felvenni a versenyt a Samsung nemrégiben debütált SGH-V200-as készülékével. Az NEC e525 az elkészített fényképeket MMS-ben, vagy pedig elektronikus levélben képes továbbítani a címzetthez.

Az 1.2.1 verziójú WAP böngészővel ellátott vadonatúj NEC mobiltelefon kiskereskedelmi ára egyelőre ismeretlen, mint ahogy az is, hogy az európai piacokon pontosan mikor fog megjelenni. Az NEC szóvivője ezzel kapcsolatban annyit azért elárult, hogy az új multimédiás mobiltelefon az Egyesült Királyságban néhány hónapon belül, de legkésőbb nyáron kapható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle