Connect with us

technokrata

Lakossági Internet-csomag nagykereskedelmi áron a Monorteltől

Kütyük

Lakossági Internet-csomag nagykereskedelmi áron a Monorteltől

A Monortel olyan új kedvezményes díjcsomagot vezet be április 1-jétől, amely a MATÁV nagykereskedelmi (viszonteladói) árával teljesen megegyező összegért biztosítja közvetlenül az egyéni előfizetők számára a havi 100 órás internetezéshez szükséges telefonkapcsolatot.

Az informatikai és hírközlési miniszterrel aláírt megállapodásnak megfelelően a UPC-csoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság (MTT) ugyanolyan áron kínálja közvetlenül a végfelhasználók számára 100 órás Internet-hozzáférést lehetővé tevő telefondíj-csomagját, mint amennyiért azt a domináns telefonszolgáltató viszonteladóként az Internet-szolgáltatóknak biztosítja.

Az április 1-jén bevezetendő MaxiNet lakossági díjcsomagot havi bruttó 6562,50 forintért a monori központú 29-es körzet 43 településen élő valamennyi egyéni telefonelőfizetéssel rendelkező internetező igénybe veheti, függetlenül attól, hogy az MTT vagy bármely más szolgáltató biztosítja számára az Internet-kapcsolatot. A Monortel minden esetben többletdíj felszámítása nélkül, maga gondoskodik az Internet-használati percdíjak méréséről, számlázásáról és beszedéséről, továbbá a miniszteri rendelet szerinti 13 százalékos díjrészesedést is ténylegesen, teljes mértékben átadja az Internet-szolgáltatóknak.

A már meglévő 15 órás KezdőNet és 40 órás HaladóNet díjcsomagok mellett, az intenzívebb otthoni internetezők számára kialakított új 100 órás díjcsomag a hatósági áras tarifához képest több mint 50 százalékos kedvezményt biztosít az internetezés telefonköltségeiből. Az új díjcsomag, a korábbiakhoz hasonlóan hétköznap 16 órától reggel 7 óráig, ünnepnapokon, illetőleg szombaton és vasárnap pedig egész napra vonatkozóan tartalmazza a telefonhasználat kedvezményes költségét, az Internet-hozzáférési szolgáltatásra emellett külön kell előfizetni.

Magyarország egyetlen egykörzetes, helyi koncessziós távközlési szolgáltatója azt reméli, hogy az Internet-szolgáltatók is csökkentik majd az új telefondíjcsomagjához kötődő Internet-hozzáférési díjaikat, s ezáltal a felhasználók még nagyobb kedvezményben részesülhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp