Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén csak kevés 3G készüléket kíván gyártani a Motorola

Kütyük

Idén csak kevés 3G készüléket kíván gyártani a Motorola

Az amerikai székhelyű Motorola bejelentette, hogy az idei évben várhatóan csak néhány száz ezer harmadik generációs mobiltelefont fog leszállítani a mobiltelefonos szolgáltató cégek számára.

Bob Schukai, a Motorola európai harmadik generációs mobiltelefon részlegének a vezetője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy cége az idei évben annak ellenére sem tervezi nagyobb mennyiségű harmadik generációs készülék legyártását, hogy várakozások szerint az idei év végére már több mint húsz európai szolgáltatónál elérhetők lesznek a különböző 3G szolgáltatások.

Minden valószínűség szerint idén maximum félmillió darab harmadik generációs mobiltelefont fogunk leszállítani, melynek hátterében az áll, hogy véleményünk szerint egyelőre még túl kevés olyan mobiltelefonos szolgáltató van, mely már beindította harmadik generációs kereskedelmi szolgáltatásait, ily módon egyelőre a 3G előfizetők száma is nagyon alacsony – nyilatkozta Schukai, a németországi Hannoverben zajló CeBIT szakkiállításon.

Az egyik legnagyobb német chipgyártó cég, az Infineon sem túl optimista a harmadik generációs rendszerek közeljövőbeli elterjedését, illetve gyors sikerét illetően. Ulrich Schumacher, a 3G mobiltelefonok számára számos különböző mikrochipet gyártó vállalat vezetője a CeBIT-en elmondta, hogy véleménye szerint a harmadik generációs mobiltelefonos technológiák idén várhatóan még semmiképp sem játszanak fontos szerepet a piacon, vagyis a 3G szolgáltatások széles körben történő elterjedésére még legalább egy esztendőt várnunk kell.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés