Connect with us

technokrata

A CeBIT-en megtekinthető a Sony Ericsson HBM-30-as zenelejátszó

Kütyük

A CeBIT-en megtekinthető a Sony Ericsson HBM-30-as zenelejátszó

A Sony Ericsson a CeBIT-en kiállította azt a HBM-30 típusjelzésű vadonatúj hordozható zenelejátszóját, mely mind az MP3, mind az ATRAC3 fájlok kezelésével elboldogul, ezenfelül pedig még a Bluetooth technológiával is kompatibilis.

A Bluetooth támogatás révén a HBM-30 alaposan túlmutat az egyszerű hordozható zenelejátszókon, ugyanis a Sony Ericsson újdonságát az ugyancsak Bluetooth kompatibilis mobiltelefonok esetében akár mint vezeték nélküli handsetet is igénybe lehet venni. Ahogy az várható volt, a HBM-30 a Sony Ericsson nagy sikerű és egyben nagy tudású P800-as mobil készülékéhez hasonlóan Memory Stick Duo kártyák fogadására képes, és ezen memóriakártyákon tárolja a lejátszandó zenefájlokat.

A gyártó elismeri, hogy az önmagában, és mobiltelefonokhoz csatlakoztatva egyaránt használható HBM-30 által támogatott Memory Stick Duo kártyák egyelőre nem olyan elterjedtek, mint a korábbi Memory Stick memóriakártyák, azonban kaphatók olyan adapterek, melyek révén az ebből eredő problémák könnyedén áthidalhatók. A Sony Ericsson kínálatában egyébként egyelőre még nem található ilyen adapter.

A gyárilag egy darab 64 MB kapacitású Memory Stick Duo memóriakártyával, valamint egy kiváló minőségű sztereó fülhallgatóval csomagolt Sony Ericsson HBM-30 a gyártó ígéretei szerint valamikor az idei év második felében jelenik majd meg a kereskedések polcain. A jelenleg forgalomban lévő Sony Ericsson mobiltelefonok közül egyébként a T68i, a P800, a T610, valamint T608 típusjelzésű készülékek kompatibilisek a HBM-30-as zenelejátszóval.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp