Connect with us

A Samsung Electronics dupla színes kijelzős belső antennás telefont hoz forgalomba

Kütyük

A Samsung Electronics dupla színes kijelzős belső antennás telefont hoz forgalomba

A Samsung Electronics, a mobiltelefonok világszerte vezető gyártója bejelentette, hogy új, belső antennás mobiltelefont (SPH-X8300) vezet be a piacon.

A két színes kijelzővel felszerelt telefon antennája a készüléken belül található. Az európai piacon nagy népszerűségnek örvendő, tavaly januárban bejelentett belső antennás GSM telefon bevezetés után a Samsung Electronics ismét bizonyította technológiai képességeit az új CDMA2000 1X belső antennás telefon elkészítésével. A belső antennás telefonok használata nagyon kényelmes, mivel a külső antenna által okozott kényelmetlenségek és a telefon vagy ruházat sérülésének lehetősége nem lép fel.

A tizen- és huszonévesek tevékenységének és divatigényeinek figyelembe vételével a termékhez antenna helyett egy kerek gyűrű tartozik, így nyakba akasztva is hordható. A tervezés során külön figyelmet fordítottak arra, hogy a felhasználók a telefont ruházatuk kiegészítőjeként hordhassák.

A két színes kijelzővel rendelkező belső antennás telefon (SPH-X8300) külső kijelzője egy 256 színű szerves alapú EL megjelenítő, mely a legjobb minőségű termék ebben a kategóriában, a belső kijelző pedig egy 65 000 szín megjelenítésére képes színes LCD. A két színes kijelzőt tartalmazó belső antennás telefon felhasználói felülete változatos hangvisszajelzést nyújt a gombok megnyomásakor, és 40 szólamú zene lejátszására képes.

SPH-X8300 specifikációk:
Méret: 92,5 (hossz) x 44,7 (szélesség) x 22 (magasság) mm
Súly: 79g (vékony), 83g (standard)
Működési feszültség: 3.6 V
Fő LCD: 128 x 144 képpontos 65 000 színű UFB LCD (max. 10 soros)
Külső LCD: 96 x 64 képpontos 256 színű szerves alapú EL LCD (4 soros)
Hang: 40 szólamú
Szín: kék, ezüst, piros,

Akkumulátor specifikációk:
Típus: vékony: 640 mA; standard: 800 mA
Beszélgetési idő: körülbelül 100 perc (vékony); körülbelül 130 perc (standard)
Készenléti idő: 50 – 160 óra(vékony); 70 – 200 óra (standard)
(sajtóközlemény)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom