Connect with us

M55, a Siemens új fiatalos mobiltelefonja

Kütyük

M55, a Siemens új fiatalos mobiltelefonja

A Siemens az e héten kezdődő CeBIT szakkiállításon nem csak az SL55-ről, hanem az ugyancsak vadonatúj M55-ről is lerántja a leplet.

Míg a Siemens SL55 egy a komolyabb üzletemberek számára ajánlott nagy tudású mobiltelefon, addig testvére, a Siemens M55 a gyártó szerint elsősorban a high-tech megoldások iránt érdeklődő, lazább életfelfogású vásárlók közkedvelt telefonja lehet. A két vadonatúj Siemens mobiltelefon között egyébként számos olyan rokon vonás fedezhető fel, mint például a 12 bites színes kijelző, a Class 8 GPRS kompatibilitás, a polifonikus csengőhangok kezelése, valamint a háromsávos (900/1800/1900 MHz) működés, azonban csak az M55 rendelkezik azzal a speciális Cubasis Steinberg szoftverrel, melynek segítségével immár saját csengőhangokat és egyéb dallamokat lehet mixelni.

Csakúgy, mint a Siemens SL55-höz, a Siemens M55-höz is csatlakoztatható egy integrált vakuval ellátott külső digitális fényképezőgép, mellyel maximum 640 x 480 pixel felbontású fényképek készíthetők. A Siemens szerint a M55 billentyűzetkiosztása a fiatalos életszemléletet képviseli, csakúgy, mint az a lehetőség, hogy a hívófelek számára külön-külön megadható, hogy híváskor a billentyűzet milyen színekben pompázzon.

A Siemens SL55-nél némileg olcsóbb, egész pontosan 450 euróba kerülő Siemens M55 a gyártó ígéretei szerint először júniusban tűnik majd fel az európai kereskedések polcain. A többek közt hegyibiciklizős és gördeszkás játékokat is felvonultató Siemens M55 két különböző fémszínű változatban lesz kapható, mely változatok fantázianeve Iridium, illetve Palladium lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom