Connect with us

15-20 új BenQ mobiltelefon várható az idén

Kütyük

15-20 új BenQ mobiltelefon várható az idén

A BenQ egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy cége az idei esztendőben legalább 15-20 vadonatúj mobiltelefonnal kíván előrukkolni, mely készülékeknek több mint az egyharmada színes kijelzővel lesz ellátva.

Irwin Chen, Tajvan legnagyobb mobiltelefongyártó cége, a BenQ vezeték nélküli megoldások fejlesztésével foglalkozó részlegének az elnöke elmondta, hogy a 2003 első felében bemutatkozó színes kijelzős BenQ mobil készülékek még STN (CSTN) LCD kijelzővel lesznek felvértezve, viszont az év második felében érkező, ugyancsak színes kijelzős modellek esetében már közel 50-50 százalék lesz a CSTN LCD, illetve TFT LCD kijelzők aránya. Chen utalt arra, hogy az újfajta kijelzőket továbbra is a cég régi jól bevált partnere, az AU Optronics szállítja majd a BenQ számára.

Chen elmondása szerint a BenQ az idei évben minden korábbinál nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a színes kijelzővel szerelt, GPRS kompatibilis mobiltelefonokra, ugyanis a legfrissebb előrejelzések szerint a 2003-ban forgalomba kerülő mobiltelefonoknak már több mint egyharmada, vagyis mintegy 150 millió készülék színes kijelzővel lesz felvértezve, a GPRS kompatibilitás pedig még ennél is jóval nagyobb arányúra tehető. A BenQ egyébként nem titkoltan örül annak, hogy a mobiltelefonos szolgáltatók mostanság egyre nagyobb reklámkampányokat indítanak a színes kijelzős mobiltelefonok kapcsán, melynek köszönhetően sokkal könnyebbé válik az új készülékek piaci bevezetése.

Chen utalt arra, hogy cége a lehetőségekhez képest az idei évben is növelni szeretné piaci részesedését. Mint ismeretes, a BenQ a tavalyi évben a mobiltelefon piac mintegy 16,5 százalékát uralta saját, illetve idegen márkajelzésű készülékei révén, ily módon pedig tavaly a hatodik legnagyobb mobiltelefon gyártó volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom