Connect with us

technokrata

Voxline: emeltdíjas SMS már Vodafone előfizetőknek is

Kütyük

Voxline: emeltdíjas SMS már Vodafone előfizetőknek is

A Voxline Kft bejelentette, hogy 2003 március 6-tól emelt díjas SMS szolgáltatásai teljes lefedettségre tettek szert, azaz mindhárom mobilszolgáltató előfizetői igénybe vehetik a cég által működtetett szolgáltatásokat.

A Voxline kft. számos népszerű SMS-szolgáltatással van jelen a hazai piacon. Különböző SMS-hírszolgáltatások mellett emeltdíjas SMS-alapú fizetési megoldásokat szállít partnereinek. A múlt héttől kezdve az emeltdíjas piacon a három hazai mobil szolgáltató közül utoljára megjelent Vodafone felhasználói számára is megnyílnak a Voxline szolgáltatásai, melyek közt megtalálható többek között a FreeWeb SMSWeb névre hallgató fizettős Web szolgáltatása, vagy a ValóVilág fizetős kameráihoz való hozzáférés is. A Voxline a hazai piacon az elsők között kötött szerződést a Vodafone-nal, így olyan emeltdíjas szolgáltatáscsomagot tud a hazai piaci szereplők rendelkezésére bocsátani, mely mindhárom hazai mobilszolgáltató ügyfelei számára elérhetők.

Az emeltdíjas SMS-szolgáltatások mellett több, egyedülálló wapos megoldással is jelen van a cég a hazai és a nemzetközi piacon. A Pannon GSM és a Vodafone előfizetői mobilkészülékükön olvashatják a legkedveltebb hazai webes portálok híreit, cikkeit, valamit tetszőleges weboldalt nézhetnek meg wapon.
(sajtóközlemény)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom