Connect with us

Voxline: emeltdíjas SMS már Vodafone előfizetőknek is

Kütyük

Voxline: emeltdíjas SMS már Vodafone előfizetőknek is

A Voxline Kft bejelentette, hogy 2003 március 6-tól emelt díjas SMS szolgáltatásai teljes lefedettségre tettek szert, azaz mindhárom mobilszolgáltató előfizetői igénybe vehetik a cég által működtetett szolgáltatásokat.

A Voxline kft. számos népszerű SMS-szolgáltatással van jelen a hazai piacon. Különböző SMS-hírszolgáltatások mellett emeltdíjas SMS-alapú fizetési megoldásokat szállít partnereinek. A múlt héttől kezdve az emeltdíjas piacon a három hazai mobil szolgáltató közül utoljára megjelent Vodafone felhasználói számára is megnyílnak a Voxline szolgáltatásai, melyek közt megtalálható többek között a FreeWeb SMSWeb névre hallgató fizettős Web szolgáltatása, vagy a ValóVilág fizetős kameráihoz való hozzáférés is. A Voxline a hazai piacon az elsők között kötött szerződést a Vodafone-nal, így olyan emeltdíjas szolgáltatáscsomagot tud a hazai piaci szereplők rendelkezésére bocsátani, mely mindhárom hazai mobilszolgáltató ügyfelei számára elérhetők.

Az emeltdíjas SMS-szolgáltatások mellett több, egyedülálló wapos megoldással is jelen van a cég a hazai és a nemzetközi piacon. A Pannon GSM és a Vodafone előfizetői mobilkészülékükön olvashatják a legkedveltebb hazai webes portálok híreit, cikkeit, valamit tetszőleges weboldalt nézhetnek meg wapon.
(sajtóközlemény)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom