Connect with us

Jönnek az 1 megapixeles digitális fényképezővel szerelt mobilok

Kütyük

Jönnek az 1 megapixeles digitális fényképezővel szerelt mobilok

A digitális fényképezőgépekkel ellátott mobiltelefonok piacán úttörő tevékenységet folytató japán gyártók folyamatosan olyan új fejlesztésekkel kívánnak előrukkolni, melyek révén meg szeretnék akadályozni a piaci növekedés ütemének csökkenését.

A japán gyártók szinte mindegyike most olyan újgenerációs mobiltelefonokat fejleszt, melyekben már nem az eddig megszokott, általában roppant gyenge képminőséget produkáló, alacsony felbontású digitális fényképezőgépek találhatók, hanem olyanok, melyek felbontása immár eléri az 1 megapixelt. Különböző források szerint az idei évben legalább egy tucat japán gyártó fog piacra dobni ilyen nagy felbontású digitális fényképezőgépekkel szerelt mobiltelefonokat, melyek segítségével már a fotópapíron történő nyomtatáshoz szükséges képminőség is elérhető, vagy legalábbis megközelíthető.

A gyártók nem titkoltan abban reménykednek, hogy az 1 megapixel felbontású digitális fényképezőgépekkel szerelt új mobiltelefonjaik révén akár jelentős mértékben is képesek lesznek piaci részesedésük növelésére – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Kun Soo Lee, a WestLB Securities egyik vezető elemzője.

Független szakértők szerint a nagyobb japán mobiltelefongyártó cégek közül elsőként várhatóan a Fujitsu, valamint a Mitsubishi Electric fog piacra dobni 1 megapixel felbontású digitális fényképezőgéppel szerelt mobil készülékeket. A szakértők ezenkívül felhívják a figyelmet arra, hogy a nagyfelbontású digitális fényképezőgépekkel és színes kijelzőkkel felvértezett új mobiltelefonok fogyasztása jelentős mértékben meg fog ugrani, ami kockázatos lehet abból a szempontból, hogy a vásárlók esetleg a nagy fogyasztás miatt fordulnak majd el ezen újdonságoktól. Véleményem szerint ez egy nagyon kockázatos vállalkozás, viszont a japán gyártóknak végül is nincs vesztenivalójuk – mondta az egyik szakértő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom