Connect with us

Friss mobiltelefon piaci előrejelzések

Kütyük

Friss mobiltelefon piaci előrejelzések

Egy a napokban nyilvánosságra hozott jelentés szerint a mobiltelefonok rövid időn belül lényegében a világ összes régiójában olyan elterjedtek lesznek, mint például a televíziós készülékek, vagy a rádiók, ezenkívül pedig a jelentés készítői úgy vélik, hogy a mobiltelefonos eladások még legalább öt éven keresztül dinamikusan fognak növekedni.

A FastTrack Wireless nevezetű piackutató cég előrejelzései szerint az idei esztendőben világszerte várhatóan mintegy 446 millió darab mobiltelefont fognak forgalomba hozni. Mint ismeretes, 2002-ben megközelítőleg 406 millió új mobiltelefon találta gazdára világszerte, ami azt jelenti, hogy ebben a piaci szegmensben közel 10 százalékos növekedésre lehet számítani az idén. Érdekesség, hogy míg az idei évben az új mobil készülékeknek várhatóan még több mint 40 százaléka új előfizetéssel fog forgalomba kerülni, addig a legfrissebb előrejelzések szerint 2007-ben már csak az új készülékek 8 százalékához tartozik majd új előfizetés.

A mobiltelefonok rövid időn belül lényegében mindenhol olyan megszokott hétköznapi eszközök lesznek, mint a televíziós készülékek, a rádiók, vagy éppen az egyre népszerűbb digitális fényképezőgépek – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Ed Matluck, a FastTrack Wireless vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy a mobiltelefon gyártók a jövőben várhatóan minden korábbinál több új technológia bevezetésével próbálják meg növelni vásárlóik számát. Matluck szerint egyébként ugyanúgy, mint tavaly, várhatóan az idén is az első öt mobiltelefon gyártó között fog végezni a Nokia, a Motorola, a Samsung és a Siemens.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat

Dotkom