Connect with us

Új Sony Ericsson mobiltelefonok

Kütyük

Új Sony Ericsson mobiltelefonok

A Sony Ericsson munkatársai kedden több vadonatúj mobiltelefonról is lerántották a leplet, így például egy olyan high-end kategóriás új készülékről is, mely integrált digitális fényképezőgéppel és nagy felbontású színes kijelzővel rendelkezik.

A négy új mobiltelefon először az észak-amerikai piacon fog bemutatkozni, majd később, az idei év végéig a világ más régióiban is.

A Sony Ericsson legfrissebb újdonságai közül talán a T610 típusjelzésű készülék érdemli a legtöbb figyelmet, ugyanis ez a modell integrált digitális fényképezőgéppel, 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes nagy felbontású kijelzővel, valamint Java, illetve Mophun (C++) kompatibilitással rendelkezik. Az Ericsson Quickshare nevezetű új fénykép megosztási szoftverével együtt forgalmazott, 95 gramm tömegű T610 korántsem lesz olcsó mulatság, hiszen piaci debütálásakor az Egyesült Államokban 710 dollárt kell majd fizetni érte.

A Sony Ericsson másik figyelemre méltó újdonságáért, a T310-ért a fenti összegnek csupán a felét kell majd kifizetni, viszont a tudását tekintve a T310 nem is képes felvenni a versenyt bátyjával, a T610-zel. A gyártó a T310-et egyébként nem titkoltan a Nokia közelmúltban bejelentett vezeték nélküli játékeszköze, az n-Gage konkurenciájának szánja. Az Egyesült Államokban már ettől a hónaptól kezdve kapható T310-nek a Sony Ericsson már csak azért is nagy figyelmet kíván szentelni, mert előrejelzések szerint a T310 által megtestesített új piaci szegmensben néhány éven belül már évi 8-10 milliárd dolláros forgalmat fognak lebonyolítani.

Az ugyancsak most debütált T608 az első olyan Sony Ericsson-féle CDMA (Code Division Multiple Access) mobiltelefon, mely integrált Bluetooth kontrollerrel rendelkezik. A T608, valamint társa, az ugyancsak CDMA kompatibilis T606 pontos debütálási időpontja, illetve kereskedelmi ára egyelőre nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom