Connect with us

Új csomagok, csökkenő árak és növekvő sávszélesség az Enternet ADSL-szolgáltatásában

Kütyük

Új csomagok, csökkenő árak és növekvő sávszélesség az Enternet ADSL-szolgáltatásában

A korábbi árak mérséklődése, és egy új csomag megjelenése tapasztalható az Enternet ADSL Internet-hozzáférésének megtekintésekor.

A magánszemélyek részére kialakított csomagok közül a Hobbi fantázianevű, 384 Kbit le- és 96 Kbit feltöltéssel bíró előfizetést választva egy éves hűségnyilatkozat esetén 7920 forintot, két éves előfizetés esetén havi 7480 forintot kell fizetni. Ehhez egy darab e-mail, 25 MB-nyi e-mail tárhely és 20 MB-nyi webtárhely tartozik.

Az újnak számító Komfort csomag 512/128 Kbit le- illetve feltöltési sebességet ígér. A három e-mailcímet (összesen 75 MB-nyi kapacitással) és 20 MB-nyi webtárhelyet is magában foglaló csomag havi díja egy éves hűségnyilatkozat esetén 9520 forint, két éves hűségnyilatkozattal 9080 forint. A Hobbi és a Komfort csomag kiépítési díja egyszeri 8000 forint.

Cégek számára létrehozott csomagokkal is rendelkezik az Enternet ADSL-szolgáltatása; itt is megtalálható az 512 Kbit letöltési és 128 Kbit feltöltési sebességgel bíró csomag (Céges plusz), mely egy éves szerződéssel, 10 darab e-mailcímmel (összesen 250 MB kapacitással) és 100 MB-nyi webes tárhellyel rendelkezik. A csomag az előfizetőnek havonta 29800 forintba kerül. Kiépítési díj nincs.

A fenti árak nettó értékek, azokat még 25 százalékos ÁFA terheli. A teljes árlista megtekinthető az Enternet oldalán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom