Connect with us

technokrata

Korlátlan Internet-használat a közalkalmazottaknak

Kütyük

Korlátlan Internet-használat a közalkalmazottaknak

Az eredetileg tervezett 30 órás időkeret helyett korlátozás nélküli Internet-használatot tesz lehetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a pályázatokon nyertes pedagógusok, köztisztviselők, bírók és ügyészek részére.

A szaktárca tájékoztatása szerint az IHM 2002. novembere óta 11 ezer regisztrált pedagógusnak, köztisztviselőnek, bírónak és ügyésznek biztosít hozzáférést az Internethez. Az érintettek köre március 1-jétől 19 ezerrel bővült.

Az IHM az Internet-előfizetéseket központosított közbeszerzés útján kiválasztott két szolgáltatótól: az Axelerotól és a GTS-Datanettől rendelte meg.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium egyébként első ízben írt ki központosított közbeszerzést. A tárca szándéka az, hogy az általa kiírt támogatási pályázatok részeként nyert Internet-előfizetéseket a jövőben is mindig ilyen módon szerzi be.

A nyertesek műszaki jellegű kérdéseikkel az értesítő levélben megjelölt szolgáltatóhoz, egyéb ügyekben az IHM pályázati támogató központjához fordulhatnak. Utóbbi munkanapokon 7-21 óra között fogadja a hívásokat a 06-40-200-454-es számon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle