Connect with us

Handspring – T-Mobile USA együttműködés

Kütyük

Handspring – T-Mobile USA együttműködés

A különböző kéziszámítógépek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Handspring, valamint a T-Mobile USA munkatársai kedden bejelentették, hogy a két cég a jövőben közösen kívánja forgalmazni a Handspring Treo 270-et.

A 499 dolláros áron kapható eszköz ennek értelmében mind a Handspringnél, mind a T-Mobile kereskedésekben megvásárolható lesz.

A kéziszámítógépként és mobiltelefonként is használható Treo 270-es eszközön a Handspring és a T-Mobile logója is fel lesz tüntetve, valamint az üggyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a 499 dolláros készülék árából 100 dollárt azonnal visszakapnak majd a vásárlók, ahogy aktiváltatják a Treo 270-hez kapcsolódó T-Mobile előfizetésüket, vagyis ily módon a nagy tudású készülék ára csak 399 dollár. Mint ismeretes, a két cég közös akciójában forgalomba kerülő Treo 270-es készülékek GPRS (General Packet Radio Service) kompatibilisek, és tudni lehet róluk, hogy a T-Mobile USA számos speciális szoftvert gyárilag feltölt rájuk.

A Handspring számára nem jelent újdonságot az ilyen jellegű forgalmazási együttműködés, hiszen a gyártó képviselői nemrégiben adtak hírt arról, hogy az egyik Handspring eszközt a CDMA (Code Division Multiple Access) szolgáltató Sprint is forgalmazni fogja. A Sprint-féle és a most bejelentett T-Mobile USA-féle együttműködési szerződés között azonban lényeges különbséget jelent, hogy míg a Sprint tevékenyen részt vett a Handspringgel közösen forgalmazni kívánt eszköz fejlesztésében, addig a T-Mobile USA a már kész Treo 270-et kívánja forgalmazni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom