Connect with us

Érkezőben a Vodafone Germany UMTS szolgáltatásai

Kütyük

Érkezőben a Vodafone Germany UMTS szolgáltatásai

A Vodafone németországi részlege, a Vodafone Germany UMTS szolgáltatásokat tervez bevezetni idén tavasszal.

Jürgen Kuckowski, a Vodafone Germany vezetője a Die Welt című német napilapnak a napokban azt nyilatkozta, hogy a cég vadonatúj mobiltelefonos szolgáltatását már a CeBIT nevezetű információs technológiai kiállítás látogatói is kipróbálhatják. Az idei CeBIT-et március 12. és 19. között rendezik meg a németországi Hannoverben, mely várost az ilyenkor megszokott módon elárasztják majd a világ minden tájáról érkező újságírók és a technológiai újdonságok iránt fogékony látogatók.

Kuckowski a német lapnak adott interjújában reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Vodafone Germany az idei év végére jelentős mértékben növelni tudja majd németországi lefedettségét. A cég licencszerződésében egyébként huszonöt százalékos lefedettség van előírva, azonban a Vodafone Germany ezt mihamarabb jelentősen túl szeretné szárnyalni.

Az UMTS szolgáltatásaink már várhatóan ebben az évben nagyon fontos szerephez fognak jutni – nyilatkozta Kuckowski, aki egyébként ígéretet tett arra, hogy a cég előfizetői már az első pillanattól fogva első osztályú minőségű, technológiailag maximálisan megbízható UMTS szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe. A Vodafone Germany első embere ezzel arra akart célozni, hogy cége nem a saját előfizetőin, úgymond élesben kívánja letesztelni a UMTS rendszert, hanem egy már tökéletesre fejlesztett, kipróbált szolgáltatást kíván nyújtani számukra. A cég kínálatában elsőként feltűnő UMTS kompatibilis mobil készülékek ára egyébként várhatóan 300 euró körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom