Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv megállapodott több hazai Internet-szolgáltatóval

Kütyük

A Matáv megállapodott több hazai Internet-szolgáltatóval

A 2003. február 18-án bejelentett Internet-díj csökkentés eredményeképpen a Matáv megállapodást kötött – leányvállalata, az Axelero mellett – négy, jelentős számú előfizetőt kiszolgáló Internet-szolgáltatóval: a Vivendi Telecom Hungary-vel, a GTS-Datanettel, a Eurowebbel és a Freestarttal.

Ahhoz, hogy valóban csökkenjen az internetezés költsége, a távközlési és az Internet-szolgáltatók összefogására, közös erőfeszítésére van szükség. A Matáv megtette az első lépést ennek érdekében: február 18-a óta 25%-kal olcsóbban kínál nagykereskedelmi konstrukciókat minden Internet-szolgáltatónak.

A Matáv megállapodást kötött az Axelero mellett négy hazai Internet-szolgáltatóval: a Vivendi Telecom Hungary-vel, a GTS-Datanettel, az Eurowebbel és a Freestarttal. A kedvező feltételek egységesen valamennyi szolgáltató számára igénybe vehetők, ezzel már most lehetővé válik az internetezők mintegy 80%-a számára az alacsonyabb fogyasztói árak elérése.

A megállapodások aláírása jelzi: a piac szereplői az elmúlt hetek szakmai vitái után egyezségre jutottak a fogyasztók érdekeit, illetve a hazai információs társadalom hosszú távú fejlődését tartva szem előtt. A Matáv meggyőződése, hogy a megállapodással mindenki jól jár: mind a fogyasztó, aki olcsóbban internetezhet, mind pedig a szolgáltatók, amelyek újabb ügyfeleket szerezhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés