Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Live! február 3-tól nálunk is!

Kütyük

Vodafone Live! február 3-tól nálunk is!

A Vodafone legújabb szolgáltatáscsomagja, a Live! nemsokára már nálunk is elérhető lesz!

A Vodafone február 3-tól új multimédiás csomaggal kedveskedik az előfizetőknek, melyet Vodafone Live!-ra kereszteltek. A Live! nem más, mint egy szolgáltatáscsomag, mely magába foglalja az MMS-eket, polifonikus csengőhang-letöltést és JAVA-s játékokat. Kicsivel később elérhető lesz az on-line instant messaging (azonnali üzenetküldés, mint például ICQ, MSN), e-mail-ezés és képes hírszolgáltatás.

A Vodafon Live! csomag már számos országban hódított (Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Spanyolország, Svédország és Nagy-Britannia), és jelen pillanatban nem kevesebb, mint 380.000-as előfizetői táborral rendelkezik. A szolgáltató március végéig 1 millió előfizetőre számít.

A Vodafone a Live! csomagot a Sharp GX10-es telefonnal indítja. A szolgáltatáscsomag egyelőre csak és kizárólag ezzel a modellel vehető igénybe. A készülék ára előfizetéssel 99.900 Ft, Vitamax csomagban 139.900 Ft. Hogy még többek számára legyen elérhető a Live! szolgáltatás, a GX10-es modellre lehetőség van részletfizetésre is 39.900 Ft indulórészlet fizetése esetén (6×10.000 Ft, vagy 24×3420 Ft). A készülék sajnálatos módon még nem tud magyarul, de ezt várhatóan pár héten belül orvosolják majd.

A későbbiekben várható a Panasonic GD87 illetve a Nokia 7650-es modellek Live! verzió, amikkel szintén elérhető lesz majd az új szolgáltatás. A szolgáltató állítása szerint 12 hónapon belül az összes készülék Live! kompatibilis lesz, így mindenki kedvére töltögethet, küldözgethet majd.

Az MMS szolgáltatás március 1-ig ingyenesen vehető igénybe, így addig tetszőleges számban küldhetünk illetve fogadhatunk multimédiás üzeneteket. Az MMS ára az után a következőképpen fog alakulni: Prepaid: kicsi (maximum 10 Kbyte): 75 Ft, nagy (maximum 30 Kbyte): 150 Ft. Előfizetés: kicsi (maximum 10 Kbyte): 50 Ft, nagy (maximum 30 Kbyte): 120 Ft. Az árak bruttó árak.

A Live! szolgáltatáscsomag keretén egy letöltött játék ára 800 Ft lesz, míg a polifonikus csengőhangért 250 Ft-ot kell majd fizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés