Connect with us

technokrata

Bannerbox.hu – auditált adserver

Kütyük

Bannerbox.hu – auditált adserver

Új online reklámkiszolgáló szolgáltatást mutatott be a Mail Hungary Bannerbox.hu – auditált ügynökségi adserver a hazai online piacon.

A Mail Hungary Bannerbox márkanév alatt indította útjára a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet együttműködésével létrehozott új online reklámkiszolgáló szolgáltatását.

Fodor Géza, a Mail Hungary ügyvezetője az alábbiakat mondta az adserver szolgáltatásról és a két cég közt létrejött megállapodásról: “Régi hiányosságot pótol a most bevezetett termékünk. Több éves fejlesztésünknek nem titkolt célja a magyar online térben jelenlévő nemzetközi fizetős reklámkiszolgálók piacának megrendítése. A létrehozott alkalmazásunk nem csak ügynökségek, hanem nagy forgalmú weboldalak és komplex oldalcsoportok (network) kiszolgálását is megoldja, de ebben nem különbözne az eddig ismert reklámkiszolgálóktól. A Mail Hungary szolgáltatásának legfontosabb pontja az, hogy a Bannerbox adservert használó tartalomszolgáltatók illetve az ügynökségek hiteles információkkal láthatják el ügyfeleiket. A nemzetközi kiszolgálók használatával ezt eddig is megtehették, a hazai fejlesztésnek és üzemeltetésnek köszönhetően azonban a mi adserver termékünkkel ezt költséghatékonyabban, minőségi kompromisszumok megkötése nélkül is igénybe vehetik.”

Varga Károly a Medián részéről kiemelte: ˝A Medián WebAudit látogatottsági statisztikái elsősorban a hirdetési piac résztvevői számára készülnek, komoly segítséget nyújtva a kampányok tervezéséhez. Kézenfekvő a gondolat, hogy forgalom-mérési tapasztalatunkat a kampányok lebonyolítása során is kamatoztassuk. Ezt ismerte föl a Mail Hungary, amikor felkérte a Mediánt az újonnan induló szolgáltatás forgalmának auditálására. Az adserver szolgáltatás több mint egy éve már üzemben van olyan nagy terheltségű rendszerek mellett, mint a Korridor Network, s a tartalomszolgáltatói mellett az ügynökségi megoldás is szolgálatban áll a Napfolt és természetesen a Mailbox oldalainál.˝

A Mail Hungary alkalmazásszolgáltatásairól

A magyar magántulajdonban lévő Mail Hungary e-mail és adserver alkalmazásszolgáltató és fejlesztő vállalkozás. A cég tulajdonában van a népszerű Mailbox.hu ingyenes internetes levelezőrendszer, s ugyanezzel a technológiával számos más portál webmail megoldását is szállítja. Referenciái közt szerepel többek között az Egon, a TeveClub, a ViaNovo, az Edumail és az RTL Online e-mail rendszere is. A Mail Hungary technológiával kiszolgált e-mail címek darabszáma meghaladja a 400 ezret.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák