Connect with us

technokrata

Melyik film a legjobb? Szavazzunk!

Kütyük

Melyik film a legjobb? Szavazzunk!

A Fujitsu Siemens idén is – a tavalyi évhez hasonlóan – szponzorálja a 28-án kezdődő 34. Magyar Filmszemle internetes támogatására felállított „filmhu-bázis” Internet-kávézót.

A Fujitsu Siemens 10 darab Scenic típusú professzionális – monitorral, hálókártyával, hubbal felszerelt – számítógéppel járul hozzá a rendezvény sikeréhez. A filmszemle leendő közönségdíjas alkotója egyben elnyeri a cég fődíját, egy Scenic T típusú asztali PC-t és egy kiváló minőségű monitort.

A 34. Magyar Filmszemle január 28-ától várja a hazai játék és dokumentumfilmek iránt érdeklődő közönséget. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bizonyos, hogy a rendezvény egyik leglátogatottabb helyszíne a teljes körű informálódást kielégítő Internet-kávézó lesz. A „filmhu-bázis” helyszíne a – filmszemlének otthont adó – Millenáris Park központi csarnokának G-épülete. Itt a filmszemlével kapcsolatos valamennyi információhoz, hírhez és érdekességhez azonnal és zavartalanul hozzá lehet férni. Ebben segít a Fujitsu Siemens Computers 10 darab Scenic típusú professzionális számítógépe.

A filmszemle legjobb alkotójának címére a rendezvényt Interneten végigkísérő érdeklődők is jelölhetik kedvencüket. Az internetes szavazás által legsikeresebbnek ítélt film készítője kapja a Fujitsu Siemens Computers fődíját: egy Scenic T asztali PC-t és a hozzá tartozó monitort.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek