Connect with us

Hirdetés

technokrata

ICQ az európai i-mode telefonokon

Kütyük

ICQ az európai i-mode telefonokon

Az i-mode népszerűségét tovább növeli majd a népszerű online chat elérhetősége mobilról…

Az amerikai ICQ Inc. Megállapodást kötött a KPN Mobile-al az ICQ szolgáltatást illetően. A szerződés értelmében az európai i-mode mobilokról is elérhető lesz majd az egyik legnépszerűbb instant üzenetküldő szolgáltatás, az ICQ.

A KPN Mobile jelenleg Európa három országában (Németország, Hollandia, Belgium) teszi lehetővé az i-mode szolgáltatás elérését.

Ígéretek szerint a mobilos ICQ elérés pontosan ugyanúgy fog működni, mint az asztali verzió. Ugyanazzal az ICQ számmal léphetünk be a hálózatba, mint a PC-nkrők, ugyanúgy láthatjuk, hogy ki van éppen online, és persze küldözgethetünk ismerőseinknek üzeneteket.

Hollandiában a szolgáltatás indításától kezdve egy hónapig mindenki ingyenesen próbálhatja ki a mobil ICQ-t. Egy hónap után a szolgáltatás alapdíja 1 euro lesz, melyen felül a forgalmazott adatért is fizetni kell majd.

Az i-mode egy 3G jellegű mobil Internet szolgáltatás, melyet a japán NTT DoCoMo szolgáltató fejlesztett ki, és Európába a KPN Mobile hozta. Csak Hollandiában a szolgáltatás elmúlt egy évében több, mint 100.000-en fizettek elő az i-mode-ra. A cég nem volt hajlandó nyilatkozni a Németországi létszámról, habár annyit elárult, hogy a 100.000 határt már ott is átlépték.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés