Connect with us

technokrata

ICQ az európai i-mode telefonokon

Kütyük

ICQ az európai i-mode telefonokon

Az i-mode népszerűségét tovább növeli majd a népszerű online chat elérhetősége mobilról…

Az amerikai ICQ Inc. Megállapodást kötött a KPN Mobile-al az ICQ szolgáltatást illetően. A szerződés értelmében az európai i-mode mobilokról is elérhető lesz majd az egyik legnépszerűbb instant üzenetküldő szolgáltatás, az ICQ.

A KPN Mobile jelenleg Európa három országában (Németország, Hollandia, Belgium) teszi lehetővé az i-mode szolgáltatás elérését.

Ígéretek szerint a mobilos ICQ elérés pontosan ugyanúgy fog működni, mint az asztali verzió. Ugyanazzal az ICQ számmal léphetünk be a hálózatba, mint a PC-nkrők, ugyanúgy láthatjuk, hogy ki van éppen online, és persze küldözgethetünk ismerőseinknek üzeneteket.

Hollandiában a szolgáltatás indításától kezdve egy hónapig mindenki ingyenesen próbálhatja ki a mobil ICQ-t. Egy hónap után a szolgáltatás alapdíja 1 euro lesz, melyen felül a forgalmazott adatért is fizetni kell majd.

Az i-mode egy 3G jellegű mobil Internet szolgáltatás, melyet a japán NTT DoCoMo szolgáltató fejlesztett ki, és Európába a KPN Mobile hozta. Csak Hollandiában a szolgáltatás elmúlt egy évében több, mint 100.000-en fizettek elő az i-mode-ra. A cég nem volt hajlandó nyilatkozni a Németországi létszámról, habár annyit elárult, hogy a 100.000 határt már ott is átlépték.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek