Connect with us

technokrata

Németországban megindult a 3G-WLAN Roaming tesztelése

Kütyük

Németországban megindult a 3G-WLAN Roaming tesztelése

A Lucent és a T-Mobile közösen tesztelik a WLAN és 3G közötti roamingolási és adattovábbítási lehetőségeket.

A németországi Nurembergben hétfőn indult meg az a nagyszabású projekt, mely keretében a két vállalat együtt teszteli a vezeték nélküli hálózatok és a következő generációs mobilhálózatok közötti, szakadásmentes roaming lehetőségét.

A megállapodás értelmében a Lucent fogja szállítani a T-Mobile-nak a Secure Mobile Data Solutions for Enterprises csomagját, mely tartalmazza a szükséges szoftver és hardver komponenseket ahhoz, hogy a felhasználók a notebook-jaikkal és PDA-ikkal elérhessék az irodai hálózatot, bárhonnan, bármikor.

A projekt legérdekesebb modulja a 3GlobeTrotter 3G mobil vezeték nélküli PC modem, melyet a Lucent és az Option fejlesztettek ki közösen a közelmúltban. A kártya segítségével bármely notebook vagy PDA azonnal, szinte tetszőleges helyen nagysebességű hálózati elérést kaphat, tette hozzá a Lucent szóvivője.

Múlt évben Belgiumban a Lucent és az Option már sikeresen tesztelték a GlobeTrotter fantázianevű kártyát, így az adat alapú hívás a 3G hálózatokon gond nélkül működött.

A teszt részeként a Lucent olyan komponenseket is üzembe fog helyezni, mellyel a 3G és WLAN rendszerek közötti szakadásmentes roamingot is meg lehet valósítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle