Connect with us

technokrata

Ha másra nem is, pornószolgáltatásra kitűnő a 3G

Kütyük

Ha másra nem is, pornószolgáltatásra kitűnő a 3G

A szolgáltatók és a gyártók szüntelen a 3G rendszerek optimális kihasználásán törik a fejüket, miközben a pornóipar már előre dörzsölheti a tenyerét…

Általános probléma világszerte, hogy a 3G rendszerekbe ölt hatalmas pénzeket még nem lehet tudni, hogy hogyan fogják visszakapni a befektetők. A pornóipar úgy tűnik „megmentője” lehet a temérdek kihasználatlan lehetőséggel bíró 3G rendszereknek.

A mindenki számára ismeretes Private Media Group véleménye szerint a különféle pornószolgáltatások lesznek a 3G rendszerek igazi mozgatói. A cég szóvivője szerint a szolgáltatók által keresett nagy válasz a „szex” kulcsszóban rejlik.

„A mai technológiák megközelítőleg 80%-ban kizárólag szexuális tartalom szolgáltatására vannak felhasználva. Ilyen a videó, az Internet és a DVD. Természetesnek tűnik feltételezni, hogy a mobil Internettel (3G) sem lesz ez másként”, tette hozzá a szóvivő.

Beszédének végén kiemelte, hogy a pornó nagy valószínűséggel csak a fellendülés időszakában lesz hatalmas mozgatórugó. Miután a 3G rendszerek „stabilizálódnak”, a szexuális tartalom vissza fog esni megközelítőleg 20%-ra.

Több elemzés is arra jutott, hogy 2006-ra a pornóipar összességében 70 milliárd dolláros bevétellel fog számolni, amiből nem kevesebb, mint 4 milliárd dollár fog kizárólag a mobilszolgáltatások révén befolyni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek