Connect with us

Hirdetés

technokrata

A WAP használata jelentősen fellendült hazánkban

Kütyük

A WAP használata jelentősen fellendült hazánkban

Medián Webaudit számlálói szerint egyre több és több WAP oldalt néznek meg a mobil-előfizetők…

A Westel WAP napi főoldalletöltési száma már meghaladja a 100 ezret, és az összes oldalletöltés alapján a társaság mobil portálja még az internetes oldalak között is az első 10-ben foglalna helyet.

A Westel 777sms szerkesztősége évek óta fejleszti a hazai piacvezető mobilszolgáltató tartalomszolgáltatásait, így az infoSMS és újabban az infoMMS hírszolgáltatások mellett a WAP oldalakat is. A siker kulcsa nem az átalánydíj, hanem az érdekes, folyamatosan frissülő, élvezhető tartalom, ezért a 777sms WAP-on chat szobák, rendszeres online interjúk, valóságshow tudósítások, java játékok, színes képek és csengőhangok mellett számos érdekesség és hasznos információ közül lehet választani.

A kiemelkedő érdeklődést jelzi, hogy hétvégén egyetlen napon mintegy 101 ezer főoldalletöltés mellett a 777sms WAP látogatói 1 millió 190 ezer oldalt néztek meg és eközben összesen 1,1 Gbyte-nyi adatot töltöttek le mobiltelefonjaikra. Az Internethez hasonlóan sikeres a chat, a különböző szobákban a nap folyamán több mint 8 ezren csevegtek, ismerkedtek és az összes aznapi hozzászólás kinyomtatva mintegy 637 gépelt oldalnyi szöveget tenne ki! A Westel legújabb akciójának –5 hét, 5 ingyen játék – köszönhetően tovább nő az érdeklődés a Java játékok és programok iránt, amit jelez, hogy a megfelelő készülékkel rendelkező ügyfelek ezen az egyetlen napon mintegy 8 ezer Java applikációt töltöttek le.

A magyarországi internetes oldalak vasárnapi sorrendje az összes oldalletöltés alapján és a Westel WAP képzeletbeli helyezése

1. Origo 4015615
2. Index 2012368
3. TRUE Network 1262548
4. Westel WAP 1190592



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés