Connect with us

technokrata

A WAP használata jelentősen fellendült hazánkban

Kütyük

A WAP használata jelentősen fellendült hazánkban

Medián Webaudit számlálói szerint egyre több és több WAP oldalt néznek meg a mobil-előfizetők…

A Westel WAP napi főoldalletöltési száma már meghaladja a 100 ezret, és az összes oldalletöltés alapján a társaság mobil portálja még az internetes oldalak között is az első 10-ben foglalna helyet.

A Westel 777sms szerkesztősége évek óta fejleszti a hazai piacvezető mobilszolgáltató tartalomszolgáltatásait, így az infoSMS és újabban az infoMMS hírszolgáltatások mellett a WAP oldalakat is. A siker kulcsa nem az átalánydíj, hanem az érdekes, folyamatosan frissülő, élvezhető tartalom, ezért a 777sms WAP-on chat szobák, rendszeres online interjúk, valóságshow tudósítások, java játékok, színes képek és csengőhangok mellett számos érdekesség és hasznos információ közül lehet választani.

A kiemelkedő érdeklődést jelzi, hogy hétvégén egyetlen napon mintegy 101 ezer főoldalletöltés mellett a 777sms WAP látogatói 1 millió 190 ezer oldalt néztek meg és eközben összesen 1,1 Gbyte-nyi adatot töltöttek le mobiltelefonjaikra. Az Internethez hasonlóan sikeres a chat, a különböző szobákban a nap folyamán több mint 8 ezren csevegtek, ismerkedtek és az összes aznapi hozzászólás kinyomtatva mintegy 637 gépelt oldalnyi szöveget tenne ki! A Westel legújabb akciójának –5 hét, 5 ingyen játék – köszönhetően tovább nő az érdeklődés a Java játékok és programok iránt, amit jelez, hogy a megfelelő készülékkel rendelkező ügyfelek ezen az egyetlen napon mintegy 8 ezer Java applikációt töltöttek le.

A magyarországi internetes oldalak vasárnapi sorrendje az összes oldalletöltés alapján és a Westel WAP képzeletbeli helyezése

1. Origo 4015615
2. Index 2012368
3. TRUE Network 1262548
4. Westel WAP 1190592Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle