Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetezés repülés közben

Kütyük

Internetezés repülés közben

A nemzetközi légitársaságok közül a Lufthansa elsőként indította el szerdán műholdas Internet-szolgáltatását Frankfurt-Washington között közlekedő járatain.

A FlyNet háromhónapos kísérleti alkalmazása alatt a Lufthansa az első légitársaság a világon, amely menetrend szerinti járatain nagysebességű szélessávú Internet-hozzáférést biztosít – adta közzé az MTI.

A Lufthansa és a ˝Connexion by Boeing˝ közös, nagyszabású műszaki projektje 2001 júniusában indult. A Lufthansa márciustól mind az 55 repülőtéri csarnokát ellátja WLAN Internet-hozzáféréssel a Vodafone D2 együttműködésével. Az utasok így még átszállás közben is élvezhetik a modern és gyors kommunikációban rejlő előnyöket: Internet-kapcsolat a fedélzeten és az átszállás ideje alatt. Az új szolgáltatást minden utas 2003. április 15-ig térítésmentesen használhatja a Frankfurt és Washington között (LH418, LH419) közlekedő járatokon.

A FlyNet portál, amelyet a Tomorrow-Focus AG-vel együtt fejlesztettek ki, számos friss információt nyújt, beleértve a pénzügyekről, utazásról és életmódról szóló híreket, csakúgy, mint a Lufthansa Miles&More-ral, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információit. A vállalat műholdon keresztül folyamatosan frissíti a politika, üzlet, sport és kultúra világának legfontosabb híreit és a célállomás régiójának információit. 2004 közepétől a FlyNet portál használata a rutinszerű működtetés alatt ingyenes marad. A későbbiekben az Internet-hozzáférés várhatóan 30 és 35 euró közötti összegbe fog kerülni járatonként. Az utasok Miles&More bónusz mérföldjeiket is beválthatják internetes szörfölésre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés