Connect with us

technokrata

Fotexnet.hu – Magyarország leglátogatottabb internetes áruháza

Kütyük

Fotexnet.hu – Magyarország leglátogatottabb internetes áruháza

2003. január 16-án a Fotexnet.hu is csatlakozott a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet auditált website-jai közé.

A cég azért a Medián Webaudit szolgáltatása mellett döntött, mivel rendszerük a nemzetközi szabványoknak megfelelően méri a hazai, legismertebb website-ok látogatottsági forgalmát, adataik a leghitelesebbek és elismertebbek a piacon.

Az internetes áruház indulása óta rendelkezik saját webaudit rendszerrel, melynek statisztikái fontos információkat szolgáltatnak a cég és partnerei számára. Az elmúlt két év sikeres működése után azonban a Fotexnet elérkezettnek látta az időt, hogy a látogatottsági mutatókat nyilvánosságra hozzák a legnépszerűbb és legelfogadottabb auditor, a Medián közreműködésével.

A látogatottsági adatok nyilvánosságra hozatalának elsősorban hirdetési szempontból van kiemelkedő szerepe, amely segítséget nyújt a hirdetni szándékozó cégeknek, hogy melyik portálon érdemes reklámjaikat megjelentetni. Az internet áruház látogatottsági adatai a Medián Webaudit oldalán a nap 24 órájában nyomon követhetőek.

A Fotexnet.hu a tavaly decemberi oldalletöltési adatok alapján megelőz olyan népszerű portálokat, mint a Hírek Média, a 777.sms, a Figyelőnet vagy az est.hu. A látogatottsági mutatók nyilvánosságra hozatala azt is bizonyítja, hogy a Fotexnet.hu nemcsak a legszélesebb kínálattal rendelkező Internet-áruház, de a leglátogatottabb kereskedelmi oldal is a hazai e-kereskedelmi piacon.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák