Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bee Hollywood Multi Card: 20% kedvezmény és premier előtti vetítések!

Kütyük

Bee Hollywood Multi Card: 20% kedvezmény és premier előtti vetítések!

Január 16-án indul a Bee Hollywood Multi Card, mellyel számos kedvezményt lehet igénybe venni a Hollywood Multiplex mozikban!

A Bee előfizetők egy egyszerű regisztrációt követően hozzájuthatnak saját Bee Hollywood Multi Card-jukhoz, mellyel egyben a Bee Hollywood Moziklub tagjává is válnak. Ezáltal nem csak 20% kedvezményt kapnak az ország valamennyi Hollywood Multiplex mozijának jegyáraiból, de kis szerencsével akár premier előtti vetítésekre is bejuthatnak.

A 2001. augusztusában megszületett Bee január 16-ától új szerepben mutatkozik be – mint mozihős. A közismert Bee figurák helyett ez alkalommal az ifjú mobiltulajdonosoké lesz a főszerep, hiszen a Bee előfizetők mostantól húsz százalék kedvezménnyel látogathatják az ország összes Hollywood Multiplex filmszínházát. Ez a kihagyhatatlan lehetőség aligha borítja fel napirendjüket, hiszen a Bee korosztálya a leglelkesebb mozilátogatók közé tartozik.

A Bee Hollywood Multi Card ingyenes, csupán kérni kell: a Bee előfizetők egy normál tarifás SMS-ben elküldött regisztráció után a válaszban kapott azonosító segítségével, és a jelentkezési lapot kitöltve a mozipénztáraknál máris átvehetik tagsági igazolványukat.

A legszerencsésebb Klubtagok exkluzív vetítéseken nézhetik meg a legújabb filmeket a Hollywood Multiplex Duna Plaza BEE termében. Ehhez mindössze a rendszeresen megrendezésre kerülő Bee Hollywood Moziklub játékon kell helytállniuk. A tagság részleteiről a BEE boltokban és a Hollywood Multiplex mozikban lehet tájékozódni, és a regisztrációhoz szükséges jelentkezési lapokhoz is ezeken a helyszíneken lehet hozzájutni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés